Pages

Support Penaja

Wednesday, April 4, 2012

Harga minyak naik.. apa masalahnya??

Posted by mykhalis On 10:29 AM 6 comments


Hujah satu

Yang naik RON97..bukan RON95.. ko pun pakai 95 bising je..97 untuk orang kaya.. ada duit..biarla diorang kena mahal..

Hujah dua

Karang kerajaan tarik balik subsidi karang.. Ko mampu nak bayar minyak harga penuh?takde subsidi..mampu??


Hujah 3

Harga minyak kita masih murah berbanding Singapore, Thailand, Kemboja ko tau tak??


Hujah 4

OOO..masa harga naik ko bising.. masa harga turun tak pernah berterima kasih?? kufur nikmat ke apa?

Hujah 5

errrr..bodoh punya penulis..takde fakta.. bangang.. bodoh..

pssstt// semua yang memberi hujah adalah anon yang tidak diketahui asal usulnya.. at least aku menulis bukan sebagai admin blogslucumenarik sahaja.. Aku menulis sebagai Khalis.. ada nama.. ada berani nak guna nama sebenar derr??

fakta tambahan..rakyat Malaysia ramai yang kaya

Wahh... kasi UP la sikit lagi Dato' Sri.. negara kita semakin kaya ni.. takde hal punya

Pengajarannya.. dah miskin wat la cara miskin..tak payahla nak mimpi nak guna ron97!bodoh.. baghal.. ko guna je ron95.. kan telah diperkasakan dengan teknologi baru..

6 comments:

yea! hidup ron95! harp2 jgn naik lagik!

wa tak pakai anon eh brader

Chill suda..tak payah nak butthurt sangat.Kalau diri tu rasa tak bole terima komen orang lain tak payah buat section komen. Kalau rasa hangat hati kat anon 2 remove ajer r section comment as anon 2. masing2 ada pandangan masing2 brader. tak suma sebulu ngan ko. So chill suda r. Aku x berpihak mana2 pon.Aku lebih suka melihat ajer.

Kalau dah taik kerajaan tu,kerajaan buat apa suma btoi.Kalau dah taik pembangkang 2,kerajaan buat apa suma nak bangkang. Peace yaw. Tak payah nak sakit ati n gadoh bagai pasai menda ni sesama kita.We are malaysian rite? peace yaww ^_^

assalamualaikum.

x yah bising2 dan x yah banyak songeh..naik pengangkutan awam lagi baik.x yah pening2 nak pikir
RON97 ke RON95.
^^peace no gaduh2^^

pernah ke harga minyak trun..trun pon sbb rahsia terbongkar harga minyak dunia trun..tu pon selepas mcm reaksi dr rakyat..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...