Pages

Support Penaja

Thursday, December 8, 2011

Justin Bieber bersantai bersama Salena Gomez

Posted by mykhalis On 4:20 PM 4 comments

Rasa nak gelakpun ada masa update pasal JB ni.. rasa macam tak percaya je.. tapi walau apapun orang cakap, dia adalah superstar ye tak? dan ada awek hot.. dan dia leh gi mana mana dia suka tanpa tengok buku akaun..

Tak taula sape yang beruntung sebenarnya.. gambar ini ditangkap baru baru ni apabila Salena bersama Bieber terbang ke Mexico untuk meraikan perkahwinan rakan Salena..








4 comments:

nk tau pasal selena ank pak gomez je.. JB? xmnat..sape die? tettt..
hahak..

jelesnya tgok body selene huhu..

perghhh!!!!!!!!!!..... tutup mata...

dua-dua sebuk duk main hp, duk twit twit ah tuh, hahaa

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...