Pages

Support Penaja

Monday, December 5, 2011

Digantung sekolah kerana didakwa gangguan seksual setelah bagitau cikgu cute

Posted by mykhalis On 3:23 PM 0 comments

Tipula masa sekolah dulu budak lelaki tak pernah jatuh cinta dengan cikgu dia.. Wahaha.. merah muka sekarang ni mengenangkan zaman rindu cikgu ni.. Pergi sekolah smart,, semangat,, sentiasa bagi perhatian.. maklumlah..cikgu tercinta sedang mengajar..

mangsa punya suci rupa paras


Dan adalah kebiasaan budak budak lelaki berkongsi fantasi mereka.. Maklumlah jahil sangat lagi..bukan tau halal haram.. Jadi.. budak sekolah rendah harus dimaafkan tau..Kalau sekolah menengah zaman Khalis pun rasanya ramai yang tidak tahu sangat benda2 lucah ni.. Lain la budak2 sekarang.. 3GP penuh dalam henset..

emak mangsa yang cukup serabai

Tapi malang berlaku pada seorang pelajar berusia 9 tahun di USA apabila digantung persekolahan kerana di dakwa melakukan gangguan seksual terhadap gurunya apabila dia cakap cikgunya cute,,Hampeeh toll.. mungkin kerana itu,, cikgu itu terasa terancam lantas membuat laporan.. Akibatnya budak yang bernama Amanye Lockett telah digantung sekolah..

Sebabkan Khalis sekarang sedang sibuk sedang nak mengarang manuskrip sebab nak cuba menjadi penulis di majalah Ana Muslim, so, Khalis bagi link jela supaya korang leh baca secara detail..hehe..

Sumber

0 comments:

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...