Pages

Support Penaja

Tuesday, March 1, 2011

Review Blogger my top commentator

Posted by mykhalis On 11:32 AM 11 comments


Seperti telah dijanjikan,
Hari ini Khalis akan wat review 
Blogger-blogger yang paling banyak komen di blog ini.

Blogger pertama ialah....pemilik lepada blog 

Blogger ini juga memperkenalkan dirinya sebagai akutetapaku

Masih baru lagi,, bulan Januari yang lalu die baru mula berblogging
Dengar citer dah kawen..hehe..so die kate die kate ape barang beli barang love bite
Orang Perak(walaupun Pahang baru kalah tak kesah punyer)
dan follower die tak ramai lagik

So, jom jengah ke blog cik/puan akutetapaku untuk saling memberi sokongan
Sporting orangnya..tak rugi kalau follow..mesti die follow semula

K.. inilah review Khalis yang pertama hari ini.. hehe

11 comments:

kira follow memfollow lah ni..nnt sy akan jejaki blog cik/puan ni selepas sy menjejak di blog anda...
Salam santai dan keep in touch

hehe..yang ni dikire komen mengomen..sape banyak komen kite promosi sama die..hehe

Nuyu dlm senarai x? hehehe

haha..nuyu cube tengok kat bawah shoutbox Khalis..hehe..dah top nnt khalis wat tip top untuk nuyu..hehe

sile2..peramah jumpe peramah boleh jadi geng..heh

@nuyu mana ada..Khalis cube adil.. latihan nak pasang 4 lakatakan..hehe(adess--kene baling selipar)

pewwitt.... hikhik... x sangka nama masuk senarai.. terima kasih encik khalis yg baik hati sudi review blog sayer yg dh lame x update tu.. hehe... ni smangat nk update nih...
kejor yop kejor... hehe.. tetiber..

hahha..rajin2 le update blog ek..

Salam..ouh..mari terjah ! hehe

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...