Review Blogger my top commentator


Seperti telah dijanjikan,
Hari ini Khalis akan wat review 
Blogger-blogger yang paling banyak komen di blog ini.

Blogger pertama ialah....pemilik lepada blog 

Blogger ini juga memperkenalkan dirinya sebagai akutetapaku

Masih baru lagi,, bulan Januari yang lalu die baru mula berblogging
Dengar citer dah kawen..hehe..so die kate die kate ape barang beli barang love bite
Orang Perak(walaupun Pahang baru kalah tak kesah punyer)
dan follower die tak ramai lagik

So, jom jengah ke blog cik/puan akutetapaku untuk saling memberi sokongan
Sporting orangnya..tak rugi kalau follow..mesti die follow semula

K.. inilah review Khalis yang pertama hari ini.. hehe

Comments

kira follow memfollow lah ni..nnt sy akan jejaki blog cik/puan ni selepas sy menjejak di blog anda...
Salam santai dan keep in touch
mykhalis said…
hehe..yang ni dikire komen mengomen..sape banyak komen kite promosi sama die..hehe
chentaNUYU said…
Nuyu dlm senarai x? hehehe
mykhalis said…
haha..nuyu cube tengok kat bawah shoutbox Khalis..hehe..dah top nnt khalis wat tip top untuk nuyu..hehe
mykhalis said…
sile2..peramah jumpe peramah boleh jadi geng..heh
chentaNUYU said…
hahahha khalis kejam :P
mykhalis said…
@nuyu mana ada..Khalis cube adil.. latihan nak pasang 4 lakatakan..hehe(adess--kene baling selipar)
akutetapaku said…
pewwitt.... hikhik... x sangka nama masuk senarai.. terima kasih encik khalis yg baik hati sudi review blog sayer yg dh lame x update tu.. hehe... ni smangat nk update nih...
kejor yop kejor... hehe.. tetiber..
mykhalis said…
hahha..rajin2 le update blog ek..
Novelgurl said…
Salam..ouh..mari terjah ! hehe

Popular Posts