Pages

Support Penaja

Sunday, February 27, 2011

Selalu kene tunggu walaupun masuk sama-sama.. Lambat keluar betul perempuan nie kan?

Posted by mykhalis On 8:39 PM 18 comments

Betul tak?
Kalau ajak orang rumah ke,, berjalan ngan sedare mare ke..
Kalau diorang kata nak pergi tandas mesti lambat keluar.. Kenape ek?

Tak pernah la pulak menyekodeng!! Nak kene hempuk>??Dosa lagik
tapi macam biasa..Pakcik kesayangan kite semua mampu memberikan jawapannya
Bukan Khalis!! Khalis belum pakcik lagi..tapi Google.. Ape arr


Jawapannya ialah>>>




No komen.. Boleh cakap apa sahaja.. Tapi wanita betul-betul sangat lambat kalu ke tandas.. Arghhh..

18 comments:

hee yang tepek toilet paper kat atas jamban tu sangat lah betul, tapi tertinggal lagi satu step b4 keluar, iaitu touch up make-up/tudung/rambut XD

urusan yg nk dibuat sulit n memerlukan mse..

Tu belum betul-betul rambut tudung makeup lagi. Hehe

yeke ?
Nelly cepat je .hahaha

@mq yke? argghhh..kalu gitu puasla menunggu kaum hawa ekk..

@everything.. sulit ke? laki2 senang je..hahaha

@atenzuppe Khalis akan amik beg make die pasnie..tak bagi makeup..huhuhu

@nelly adakah anda wanita?? cakap betol2..semua pompuan ngaku diorang lambat..aarrr

tepek2 kt toilet bowl tu xpna buat...sbb salu ambk tnds cangkung je...kalau da xthn, ape jdh nk tepek2...buang mase la plak...n, ija pon salu nye cpt jerk...kalau kua dgn si dye tu, ija plak tgu dye lame2...mrokok kot kt dlm tnds...

hensemnye pengkid

sebagai seorang perempuan...sy sngt setuju..huhu..

tp tidak la lama mana..paling2 pun 10 minit....hehehe..(^_^)

@eijha hahahha..ko lah paling sporting...untung laki ko..hehe

@nabilah tengok gamba ada watna pink dah tau anda akan lambat..hehehe

@mykhalis hrp nye dye rase untong la kan...hahaha...hidop kne sempoi kn...xmao la cover2 sgt ni...buat biase2 suda...

@eiyja betul2..wat sempoii udah,,takdelah tercontrol bebeno..kan?

yang 1st tu betul la..geli la kalau x buat macam tu nak2 tandas awan..tp kalau ada tandas cangkung Nuyu pilih yang tu jer...en.honey mesti buat muka kalau Nuyu lambat keluar toilet haha :P

haha kite cepat je.selalunye kite yang tunggu laki kuar, tah wat ape tah dalam tu. hahah

mmg wajib tepek toilet roll tu..
dh baper manyak montot parking situ..
xsanggop arr!!duhh~~ hehe! =P

dh yg guna tandas awam kadang2 xreti nak siram air.. jadi 1st of all, klu toilet yg kotor tu, kena siram dulu kasi bersih.. bru selesa nk melepas hajat.. erk! =p

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...