Selalu kene tunggu walaupun masuk sama-sama.. Lambat keluar betul perempuan nie kan?

Betul tak?
Kalau ajak orang rumah ke,, berjalan ngan sedare mare ke..
Kalau diorang kata nak pergi tandas mesti lambat keluar.. Kenape ek?

Tak pernah la pulak menyekodeng!! Nak kene hempuk>??Dosa lagik
tapi macam biasa..Pakcik kesayangan kite semua mampu memberikan jawapannya
Bukan Khalis!! Khalis belum pakcik lagi..tapi Google.. Ape arr


Jawapannya ialah>>>




No komen.. Boleh cakap apa sahaja.. Tapi wanita betul-betul sangat lambat kalu ke tandas.. Arghhh..

Comments

mq said…
hee yang tepek toilet paper kat atas jamban tu sangat lah betul, tapi tertinggal lagi satu step b4 keluar, iaitu touch up make-up/tudung/rambut XD
~eVerYtHiNG~ said…
urusan yg nk dibuat sulit n memerlukan mse..
atenzuppe said…
Tu belum betul-betul rambut tudung makeup lagi. Hehe
nelly said…
yeke ?
Nelly cepat je .hahaha
mykhalis said…
@mq yke? argghhh..kalu gitu puasla menunggu kaum hawa ekk..
mykhalis said…
@everything.. sulit ke? laki2 senang je..hahaha
mykhalis said…
@atenzuppe Khalis akan amik beg make die pasnie..tak bagi makeup..huhuhu
mykhalis said…
@nelly adakah anda wanita?? cakap betol2..semua pompuan ngaku diorang lambat..aarrr
eiYja_cHum3yl said…
tepek2 kt toilet bowl tu xpna buat...sbb salu ambk tnds cangkung je...kalau da xthn, ape jdh nk tepek2...buang mase la plak...n, ija pon salu nye cpt jerk...kalau kua dgn si dye tu, ija plak tgu dye lame2...mrokok kot kt dlm tnds...

hensemnye pengkid
nabilah_2908 said…
sebagai seorang perempuan...sy sngt setuju..huhu..

tp tidak la lama mana..paling2 pun 10 minit....hehehe..(^_^)
mykhalis said…
@eijha hahahha..ko lah paling sporting...untung laki ko..hehe
mykhalis said…
@nabilah tengok gamba ada watna pink dah tau anda akan lambat..hehehe
eiYja_cHum3yl said…
@mykhalis hrp nye dye rase untong la kan...hahaha...hidop kne sempoi kn...xmao la cover2 sgt ni...buat biase2 suda...
mykhalis said…
@eiyja betul2..wat sempoii udah,,takdelah tercontrol bebeno..kan?
chentaNUYU said…
yang 1st tu betul la..geli la kalau x buat macam tu nak2 tandas awan..tp kalau ada tandas cangkung Nuyu pilih yang tu jer...en.honey mesti buat muka kalau Nuyu lambat keluar toilet haha :P
cik sakdi said…
haha kite cepat je.selalunye kite yang tunggu laki kuar, tah wat ape tah dalam tu. hahah
Azura Mendezz said…
mmg wajib tepek toilet roll tu..
dh baper manyak montot parking situ..
xsanggop arr!!duhh~~ hehe! =P
dh yg guna tandas awam kadang2 xreti nak siram air.. jadi 1st of all, klu toilet yg kotor tu, kena siram dulu kasi bersih.. bru selesa nk melepas hajat.. erk! =p

Popular Posts