Awek Jepun yang paling cantik dan jelita



Khalis sangat suka tengok cerita Jepun.. Kalau Hindustan my hero is SRK.. Kalau Jepun sape lagik.. Kimura Takuyala.. Masa zaman crunchyroll.com masih free untuk menonton cerita dari Jepun setiap malam ambik pekej rm10 12 jam kat cc di Ampang.. Tak tau dah ape cerita ngan cc tue.. Dah dekat 6 tahun tak pergi..

Bagaimana ngan awek Jepun?? Khalis paling suka tentunya Nanako Matsushima.. pipi kembung die jelita sangat..

Tapi tadi masa Khalis mencari-cari siapakah yang paling comel.. Khalis jumpa awek nie.. Suka sangat tengok gambar die..Muka diepun ala-ala mix gitu.. takde sebarang maklumat mengenai awek nie.. tapi suka sangat bile jumpa gambar die nie.. Kalau ada maklumat bolehla kongsi ek.. Nama die Sayaka Ando.. tapi bile seach kat google keluar gambar lain..

Khalis cari kat google image cari most attractive girl..


Siapakah gadis ayu ini..lembut  wajahnya..

Comments

kay_are said…
bro.. xkan x kenal die ni? speechless.. name die maria ozawa.. keje die pelakon.. tapi pelakon ape? search kat google ye.. rahsie kite2 je =P
mykhalis said…
maria ozawa?yang nama sayako ando tue sape pulak?
ungulavender said…
kimura takuya, matsushima nanako.. sume veteran yg best.. knl nanako mse tgk GTO.. kimutaku.. ntah laa.. bnyk sgt citer dia blakon.. dah tgk citer tsuki no koibito? kimutaku yg b'lakon.. hehe.. lebey sudaa...
Nina Juliana said…
oo.. minat gadis jepun rupenye.. tapi memang cantik² tak dinafikan ye tak.. dulu masa skolah² dulu minat gak.. cerita² jepun ni tak miss la kata org.. tapi laa ni tak sempat nak menonton tv.. hik hik hik.
ni mari ozawa la bro .. hahaha ..xkan xtahu .. hehe
mykhalis said…
@ungulavender saya minat gak gen baru pelakon jepun. tapi ramai antara diorang jadi lelaki cantik dari hensem..
mykhalis said…
@nina tuela.. comel je diorang sekarang.. kalu dulu rasanya mata sepet..tapi sekarng seriuss.. bulat je
mykhalis said…
@efek(hahha..sori..panjang n keliru nak tulis nama penoh) lagi sorang cakap die nie maria ozawa..tadi ada cakap miyabi.. miyabi bukan lada jepun ke?
ungulavender said…
owh ye? try bg sorg nama aktor jepun yg cantik tu.. nak tau gak sape.. haha..

nama minah ni maria ozawa a.k.a miyabi.. kacukan jepun ngan pe ntah.. pelakon indonesia.. yg len2 xmo amik tau psl dia.. lol..
mykhalis said…
la.. orang indom la pulak..Khalis mati2 ingatkan orang jepun..ada mix ngan melayu kot..
ungulavender said…
hehe... x laaa... dia kacukan Jepun ngan French-Canadian... dia lahir kat Hokkaido, Jepun.. (ni tnye pakcik google.. lol)

yg kt indon tu dia jd guest je kot.. ntah laaa.. hehe
mykhalis said…
@hahha..khalis dah jumpe.wahhhh..banyak nye belakonn.. penat sebentar..hahhaha
ika zulaikha said…
ahahhahahahhahaha....
igtkn buat2 xtahu...
ke btol2 xtaw minah ni sape?
Anonymous said…
ni maria ozawa lah.. pornstar
Anonymous said…
muke die lawa... tp vagina die buruk...
hitam aje...
missdodo said…
Suci tul otak khalis ni. ingtkan wat2 xtau. haha.bdak f5 pun tau kot.
@mykhalis yg nilah aktor yg para ulamak kat indonesia protes jgn datang sana(indonesia) pasal dia nih pelakon porno. di indon diorang panggil miyabi
pengembala said…
kalu ko kenal pmpuan ni masa feb 2011

ko bukan laki

ko bukan Malaysian

ko bukan human being

kau

adalah

DAMN

Popular Posts