Pages

Support Penaja

Friday, April 20, 2012

tak update..apa masalahnya?

Posted by mykhalis On 4:36 PM 5 comments


hahaha.cam ganas je kan? takdela.. Khalis dah rasa bersalah dah ni.. setiap kali bukak blog tak berupdate.. sebagai blogger yang purata 10-20 update sehari memang bila tak berupdate, Khalis sendiri tak hepi.. lagi2 bila tengok pageview jatuh 20k je.. memang padan la muka Khalis sebab tak berupdate.. sape nak datang kalau cerita lama je..

Meh Khalis bagi alasan..

Pertama..CC Khalis dilanda virus apa kejadahnya yang sampai Khalis panggil orang hebat2 komputerpun takleh wat apa..so..Khalis kena bikin semula cc.. kena format satu2.. Khalis punya komputer kat cc ni dah lain2 jenis.. so memang lecehla..

Kedua.. bila CC dah nak ok.. internet kembali laju.. komputer utama(admin) tempat Khalis gunakan pulak tiba2 mampus.. kalau yang lain masalah software.. ini masalah hardware.. jadi.. Khalis bengang sebab melibatkan hardisc dan mobo.. so.. arwah dalamnya ada banyak benda yang Khalis simpan..gambar..video.. bookmark.. so.. KHalis dah jadi pening

ketiga.. ayah Khalis ada ajak join dia jadi kontraktor.sebab Khalis yang mintak.. so.. ada la ikut ayah ke site.. tengok orang wat kerja..yang langsung tak faham apa2pun.. disebabkan ayah Khalis tengok Khalis macam takde bakat kerja luar.. Khalis dinasihatkan berhenti..heh..

keempat.. disebabkan masalah cc berturut2,,jumlah kostumer berkurangan mendadak.. jadi Khalis dalam proses layanan peribadi pada pelanggan2.. kalau budak2 nak main GTA Khalis ajar cheat..kalau dia datang sorang2 main counter strike..Khalis main sekali...

disebabkan iklan dari blog Khalis dapat rm35 sen je purata sehari..rasanya Khalis kena fokus pada CC dulu..mesti korang faham kan?nanti bila dah sales macam dulu2 balik.. InsyaAllah Khalis akan berblog cam dulu2.. \

Adakah Khalis menyesal sebab tak berupdate??yupp..SANGAT2..sebab Khalis bukan sahaja tak update.. malah Khalis ketinggalan banyak cerita2 hot.. im slowpoke.. dan blogger n slowpork? sangat menyedihkan..

Khalis cuba pagi2 untuk update 2 ke 3 entry dulu.. tapi tengok la..panjang gila tulis kan? harap korang dapat terima penjelasan..hehe..SUMPAH!!DAH TAK KETAGIH MAIN GAME CAM DULU2..sekarang main game sebab terpaksa je..

psst//apa makna catwar??

5 comments:

patut la, lama sgt tak update!
please update as fast as possible! go khalis! huwhuw! :)

rilex je khalis... innity dah ada kot :D

wah..panjang lebar alasan..

so kesian la dgr tu khalis(terikut2 sbb khalis byk ber so so hehe)...anyway semoga semuanya pulih spt sediakala n biz@blog kembali meriah mcm dulu. Gud luck bro :)

xkesah,tp lmbt loading je mslh kot...sbb tu dah jrng bukak,lg2 pki wifi free je, dulu hari2 bukak,ske layout yg dulu2 lah.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...