Pages

Support Penaja

Thursday, April 19, 2012

Hinanya menjadi Zarina Anjoulie Lalucah

Posted by mykhalis On 11:36 AM 6 comments

Mungkin masih ada yang belum tahu mengenai sebuah artikel yang tersiar disebuah blog hiburan tempatan mengenai Lufya yang kecewa terhadap peminat yang salah anggap dirinya sebagai Zarina Anjoulie.

Dalam artikel tersebut, Lufya menyuarakan rasa kecewanya apabila ada peminat yang tersalah anggap dirinya adalah Zarina.

Disebabkan perkara ini, Lufya pernah disapa oleh seseorang dan menegurnya mengapa dia bogel di dalam internet sedangkan dirinya tidak pernah berbuat perkara terkutuk itu.

Selain itu, Lufya turut dikatakan pernah diraba oleh seseorang sambil dipanggil Anju yang jelas merujuk kepada Zarina Anjoulie.

Namun lain pula dipihak Zarina Anjoulie, sebentar tadi kecoh di laman Twitter miliknya dan dia dipercayai melancarkan “perang” terhadap Lufya sebagai respon terhadap artikel yang ditulis di blog hiburan tersebut.
Antara kenyataan yang dikeluarkan oleh Zarina termasuklah, “U keep nagging2 on papers n blogs bout me dah 5 years I just kept silent when I too kena bahan ngan org pasal muka cam awk. This is WAR.”


Zarina Anjoulie turut membuat kenyataan berbentuk kutukan terhadap Lufya.



Wahhh, memang ramai orang tahu bahawa Zarina Anjoulie seorang yang sangat lantang.
Tapi ‘menembak’ artis lain dengan lantang? Itu ngam! (Ohbulan)

6 comments:

siarkanlah muka lufya tu camne... muka zarina camne....betul ke serupa?
aku ni artis mesia kurang kenal hehe

hye...me slh sorg peminat blog neh...tp knp lately neh nmpk mcm anda sudh mls je nk berblog eh??? masih sibuk dgn game lg kah???cm xsyok ah...kata setiap stgh jam msti ade post br...

hahahah! lawak2,macam2 hal lah,x sudah2!

lembu punya susu sapi dapat nama
Zarina Anjoulie punya angkara
Lufya dapat padah...heh

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...