Pages

Support Penaja

Saturday, April 21, 2012

Betul ke? aurat tak dikira semasa bekerja?

Posted by mykhalis On 10:01 AM 1 comments


Cuba korang tengok screen shot ni,,kalau tak nampak klik la gambar bagi besar..

isunya..sebuah fan page paparkan gambar penebar roti canai yang comel.. yerla bukan senang nak tengok awek cun camni kan?sebelum ni Khalis ada paparkan wanita bertudung labuh menebar roti canai.. ingat tak?mungkin sape yang join fan page blogslucumenarik je taukot..

isunya.. bila seorang facebooker ni ulas dengan ulasan yang sama dengan Ustaz Azhar Idrus cakap.. Haram like gambar wanita tidak tutup aurat.. yup.. kita dah tengok awek cun tebar roti canai kan? dah tengok tu dah la kan?

kemudian ada seorang facebooker lain cakap "kalau angkat lengan baju sebab nak buat kerja takpe.. tidak dikira sebagai aurat.. dan Khalis tengok ada 10 likes.. so Khalis nak tau.. betul ke ada hukum camtu? kalau tak betul takkan ada orang like status komen camtu kan?

maknanya.. kalau kerja, buka aurat takpe ke? betul ke?

1 comments:

yilek...aurat tetap aurat... takde maknanyer keje leh bukak aurat... mana ada hukum mcm tu...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...