Pages

Support Penaja

Saturday, April 21, 2012

along rajalawak cakap Bob Kuman semakin sihat!!

Posted by mykhalis On 2:44 PM 5 comments

Tersebar di internet konon nya Bob Kuman dah meninggaldunia. Maaf, belum ada kesahihan pasal tue lagi. Tolong jangan sebarkan sesuatu yang membabitkan isu kematian macam neh. Tak berapa elok pada mangsa yang terlibat.

Isu di atas neh telah dinafikan oleh Along rajalawak. Ini kenyataan dari along rajalawak sendiri ;


Semoga dengan kenyataan di atas, segala khabar angin berhubung kematian bob kuman boleh larh dihentikan segera. Orang tue baru discharge dari wad bukan nya discharge masuk kubur.. adoiyaii..
Tak pasti dari mana berita neh tersebar dan macam mana ia boleh tersebar tapi diharapnya boleh dihentikan segera sebab ia langsung tak benar. 

Sama2 doakan bob kuman agar kembali sihat seperti sediakala. Sumber printscreen di petik dari rakan blogger kerabubersuara. Klik sini.\
kredit pada eh gosip.. dengan Khalis tertipu derr


5 comments:

semoga cepat sembuh bob...

p/s: Bakal menggegarkan komuniti blogger pada 30 April 2012: RahsiaSocialBookmarking.com

alhamdulillah dia makin sihat

dulu aku minat blog ni sbb slalu update...skarang dah start bosan...update lah skit khalis...buat mcm dulu lah best..

khalis, update plizzz!!!...

A fascinating disсussiοn іs definitely ωοrth cοmment.
Thеre's no doubt that that you need to write more about this topic, it may not be a taboo matter but typically folks don't discuss thesе іѕsues.
To the nеxt! Сhеerѕ!!
Feel free to surf my page ; forex trade signals

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...