Pages

Support Penaja

Thursday, May 5, 2011

Festival bogel di Jepun.. Hadaka Matsuri

Posted by mykhalis On 6:30 PM 22 comments

Khalis sekali lagi membawakan anda ke Jepun.. Yerla..Jepun ni negara pelik sikit..Betapa pelik Jepun ni, korang taip je kat Google dalam blog Khalis ni, perkataan Jepun.. layanla kepelikan orang Jepun.. hehehe

Hadaka Matsuri merupakan perayaan yang orang Jepun lakukan di mana ada 1000 orang lelaki berkumpul dan dalam kelompok itu ada seorang yang berbogel. Siapa yang tersentuh lelaki itu, nasib malangnya akan hilang.. Camtu la kiranya.. So,, kepada jejaka.. no naked girls here k? only men..Hehehe( Dijangkakan post ini paling kurang orang komen hari nie..hehe)





kasila sikit gambar awek..tak bagi kempunan
 





Khalis rasa ramai sahabat blogger Khalis yang masih belajar di Jepun.. Takde ole-ole ke??

22 comments:

Hahaha..sengal la.. tp bkn bgel semua kan..ngeeee

hahaha.. ingatkan mereka bogel habis.. ^^

mana yg bogel tu?

hahahah~ (gatal)

scroll punya scroll takdak pon gambar bogel tu.
haha.
=)

patut la negara diorang dilanda tsunami

@MissNadh bagi orang jepun slumber derk je

@Ayie
hahaha..ini pesta awek2 je

eeeii... geli jek mereka2 ni...

jepun ni sgt aneh..suka sgt wat sesuatu yg x pernah org lain terfikir

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...