Pages

Support Penaja

Friday, May 6, 2011

18sx Gambar Bogel Putera William di Parti liar selepas perkahwinan Diraja Prince William dan Kate Middleton

Posted by mykhalis On 2:22 PM 34 comments

Mungkin ramai yang terlupa mengenai perkahwinan yang kedua terhebat abad ini.. Yerla..Yang pertama perkahwinan Khalis.. hehe..

Dengan isu kematian Osama Laden, Kpop Mpop, harga ron 95 turun..ehh ron 97 naik, memang mudah kita nak lupakan perkahwinan ini.

Tapi Khalis kemukakan gambar ekslusif.. Khalis malas nak watermark gambar ni,,tapi kalau ada yang nak ambil silala kredit kalau sumbernya dari blog Khalis k?

Khalis kategorikan 18sx sebab ada gambar naked Prince William.. tapi kabur-kabur arr..wahahahaha...Dosa betul hari ni..

adik putera william wat slide show


tarian beramai-ramai

potong kek

tangan nakal tue

maboookkk

arakk..mana leh lepas

hungga gungga


ratu sedang santap


tak inagt dunia putera henry ni(hahhaha..lupa nama betul adik putera william)

kita mabuk2 duluuu

layan dancing

laaaa. david beckham rupenye dari tadi..hehe
Biasala..mesti ada private party kan??

34 comments:

gitu rupanya diorg ni..ape je la yg kita nk sibukkan sgt kerja kawen diorg ni..siang penuh protokol,mlm..

@Muhamad Zaki Zafir malam beronggeng macam nak mati..wahahha

david beckham ==!
tapi kek tu tak boleh belah. wat stok 3 bulan pun boleh

amboi abg khalis oi!! gosip panas u!! hahaha

mcm kepala b*** je kat ats meja dlm gambar ratu sedang santap 2...

@zakiah kek tue besar mawi lagi..hehe

@mOon jOhari hahaha..jangan la marah sampai camtue

omputih x ley lps bnd2 cmnie

dah namanya orang putih . semua main langgaq jah ..

@adwafarahin memang dah budaya mereka gamaknye

@Ini Kisah Tia tapi itula..depan rakyat kemain sopan santun

@amny nampak sangat sebelah mata je tutup

sistem pemerintahan monarki brtain...macam ni la..hadoi

Muka je suci tapi.............. -.-

dah name barat, barat jugak la kan.... hahaha

@Pendekar Laut yerla.. diorang bukan cam raja2 dan sultan kita..

@Miss Tira mengucap je diorang terus bertambah suci

putera harry jd henry eh,,ehehe..

@chii
dah agak dahmesti salah..malas arr nak repair..wahahha

haishhh..geleng-geleng kepala

standard la tu..dh mmg gitu cara hidup dorg..

ish2 ...
siang baik je semua ..~

nasib bek la putera2 kita kt malaysia tak macam ni yek en khalis.. huhu

Shikio x tgk pon wedding diorg sebab bukan dapat apa pon

bangga? sebab apa? bukan putera kita yang kawen.

rkyat malaysia yang terlampau excited dgn benda2 mcm ni

tak pernah ambil tahu pun pasal perkahwinan diaorang ni... membosankan!

mat saleh biase lah..

macam ni punya orang pun ada ka???

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...