18sx Gambar Bogel Putera William di Parti liar selepas perkahwinan Diraja Prince William dan Kate Middleton

Mungkin ramai yang terlupa mengenai perkahwinan yang kedua terhebat abad ini.. Yerla..Yang pertama perkahwinan Khalis.. hehe..

Dengan isu kematian Osama Laden, Kpop Mpop, harga ron 95 turun..ehh ron 97 naik, memang mudah kita nak lupakan perkahwinan ini.

Tapi Khalis kemukakan gambar ekslusif.. Khalis malas nak watermark gambar ni,,tapi kalau ada yang nak ambil silala kredit kalau sumbernya dari blog Khalis k?

Khalis kategorikan 18sx sebab ada gambar naked Prince William.. tapi kabur-kabur arr..wahahahaha...Dosa betul hari ni..
adik putera william wat slide show


tarian beramai-ramai

potong kek

tangan nakal tue

maboookkk

arakk..mana leh lepas

hungga gungga


ratu sedang santap


tak inagt dunia putera henry ni(hahhaha..lupa nama betul adik putera william)

kita mabuk2 duluuu

layan dancing

laaaa. david beckham rupenye dari tadi..hehe
Biasala..mesti ada private party kan??

Comments

gitu rupanya diorg ni..ape je la yg kita nk sibukkan sgt kerja kawen diorg ni..siang penuh protokol,mlm..
mykhalis said…
@Muhamad Zaki Zafir malam beronggeng macam nak mati..wahahha
zakiah said…
david beckham ==!
tapi kek tu tak boleh belah. wat stok 3 bulan pun boleh
Cik Azizah said…
amboi abg khalis oi!! gosip panas u!! hahaha
mOon jOhari said…
mcm kepala b*** je kat ats meja dlm gambar ratu sedang santap 2...
mykhalis said…
@zakiah kek tue besar mawi lagi..hehe
mykhalis said…
@Cik Azizah panas ke??mana ada!!hehehe
mykhalis said…
@mOon jOhari hahaha..jangan la marah sampai camtue
adwafarahin said…
omputih x ley lps bnd2 cmnie
Ini Kisah Tia said…
dah namanya orang putih . semua main langgaq jah ..
puteri ain said…
omputih kan .. haihh..
amny said…
tutup mata..hehehe
mykhalis said…
@adwafarahin memang dah budaya mereka gamaknye
mykhalis said…
@Ini Kisah Tia tapi itula..depan rakyat kemain sopan santun
mykhalis said…
@amny nampak sangat sebelah mata je tutup
Pendekar Laut said…
sistem pemerintahan monarki brtain...macam ni la..hadoi
Miss Tira said…
Muka je suci tapi.............. -.-
dah name barat, barat jugak la kan.... hahaha
mykhalis said…
@Pendekar Laut yerla.. diorang bukan cam raja2 dan sultan kita..
mykhalis said…
@Miss Tira mengucap je diorang terus bertambah suci
chii said…
putera harry jd henry eh,,ehehe..
mykhalis said…
@chii
dah agak dahmesti salah..malas arr nak repair..wahahha
~~Ticer Wann~~ said…
haishhh..geleng-geleng kepala
[sutera kasih] said…
standard la tu..dh mmg gitu cara hidup dorg..
nelly said…
ish2 ...
siang baik je semua ..~
Ibnushukran said…
nasib bek la putera2 kita kt malaysia tak macam ni yek en khalis.. huhu
Miss Shikio said…
Shikio x tgk pon wedding diorg sebab bukan dapat apa pon

bangga? sebab apa? bukan putera kita yang kawen.

rkyat malaysia yang terlampau excited dgn benda2 mcm ni
mas saari said…
tak pernah ambil tahu pun pasal perkahwinan diaorang ni... membosankan!
Azku said…
mat saleh biase lah..
khunsuriyatit said…
macam ni punya orang pun ada ka???

Popular Posts