Pages

Support Penaja

Saturday, April 23, 2011

Hari cuti.. Masa mengajak barua menemani anda berdating..Takut Dosa la tue

Posted by mykhalis On 1:59 PM 36 comments

Gila baban tajuk punye panjang. Khalis sebenar ada sebut pasal orang ketiga yang jadi peneman nie.. Semalam dalam entry Khalis  Andai lelaki tidak berminat dengan seks. Tapi la kan? Kenapa Khalis suka cari pasal dengan orang yang sedang hangat dilamun cinta nie ek? Taula dah kahwin.. tapi biarkan jerla mereka yang bercinta nie merasa dulu nikmat cinta.. Jangan kerana Khalis dah selamat..Khalis dengki kat orang lain.

inikah alim-alim kucing?

OK,, Khalis tak alimpun, sikitpun tak alim. Kalau ada kawan-kawan Khalis baca, masa di U dulu, kalau Khalis keluar berjalan di kotaraya KL.. mereka mesti syak Khalis berdating je kerjanya.. Takde kerja lain.. Kemonnn la..kemonnn.. ( Khalis sokong Jambu k untuk maharaja lawak) Khalis pergi MPH..baca majalah n novel free kat sanala.. Mana suka dating-dating nie..heh
wooww..twinkle khanna tau namanya

Khalis nak kongsikanla satu cerita, masa mula-mula Khalis mengorat budak dalam kelas Khalis kat UTM dulu.. Dia orang K. Trengganu. Kalau Khalis tengok cerita Baadshah,mesti Khalis teringat.. wahahha..


Nak jadikan cerita, Khalis nak ajak la gi dating nie.. Biasala.. Kalau namanya budak UTM..mesti pergi petrosains..Sebab rasa nak jadi bijak..Wahahaha..

OK.. dia setuju.. Lepas tue dia kata nak bawak kawan-kawan.. Khalis kata ok jela..Maklumla..Mungkin dia segan nak keluar berdua je. So hujung minggu dinantikan tiba. Sebagai budak2 hingusan yang takde kenderaan. Kami akan naik bas.. lrt sahaja.. Khalis janji nak tunggu dia di bus stop depan kolej kediaman kami.
Power Rangers ni ada 6 orang..

Tunggu punya tunggu.. Diapun sampai.. memang dia bawak kawan..seramai 5 orang tue..Amboiii.. terbeliak mata Khalis..Tapi kerana nak tahan hensem, takut rambut yg di gel kemas jadi serabut. Khalis senyum je.. Bukan sorang, bukan berdua,, bukan berempat  tapi berlima tak termasuk dia yang Khalis nak ngorat nie.. 6 orang tak termasuk Khalis maknanya 7 orang..

Lepas tue dia tegur.." Khalis belanjakan semua orang?"

Khalis kompom cakap.." sori arr..baikk sikit..sorang bolehla.. ini sampai 5 orang!!!"Khalis cakap dengan yakin dalam hati.

Tapi mulut Khalis memang terlatih untuk berkata menyedapkan hati orang bukan hati sendiri berkata  "Boleh aje.. kita tunggu bas kita pergi KLCC k?"

Nampak tak betapa badigol mulut Khalis.. Malas arr cerita panjang,, tapi masa dekat-dekat clash dulu, Khalis terungkit jugak pasal kawan Power Rangers yang menemani kami masa 1st date.. Serius serik dah,,, Tapi hati tengah nak mengorat..semua setujukan ajeee....

Jadi awek2 kat luar sana.. kalau ada orang ajak keluar.. Bawak je 5 6 orang sekali.. jangan biarkan kisah ini terjadi pada Khalis seorang je.. k?

Selamat berdating.. Miss Shikio dalam blogsnya pernah menulis.. Kalau rasa takut dosa nak pergi dating bawak kawan.. jangan pergi terus!! dah tentu-tentu tak dapat dosa..

Tips Khalis pada wanita.. Kali pertama anda dating , anda akan bawak kawan, kali kedua anda tak bawak.. kenapa? Kerana lelaki akan berkata..

" kesian kawan awak sorang-sorang je temankan kita berjalan.. takyah la bawak kawan lepas ni.. lagipun kita bukan nak pergi mana..nak tengok wayang je.. I tak kesah kalau dia nak ikut.. tapi yerla.. kesiaaannn dia tengok je kita berborak nanti"

Dan anda akan terpikir.. yer jugak... Maka bermulalah anda berdating berdua-dua-an.. dan seterusnya ke babak pegang tangan.. kan????

Selamat Berhujung minggu....

36 comments:

haha yg last tu betul sgt!

tertumpu pada bollywood hindustan !! hahaha

hak3, napa ckp dlm hati ja.
klau cakap direct kan lagi macho.
hik3.

yahhh! pandai pompuan tu bawak ramai2.. tapi botak lah dia tiap2 ari cm tuu.. hahahah~

Dalam urusan mengawal nafsu...
Selalunya syaitan akan menang dgn bisikan-bisikannya yang begitu berkesan...

memang best kuar ramai2 dari kuar berdua... kalo kuar berdua konon dating pun selalunye tak sampai 15 minit.

rase awkward laa kuar 2 orang je...dah tu jalan2 je... bosan. kalo ramai2 bleh gak la hiking ke... men pool ke... bowling ke... baru best :D

xde kapel elok ke bro khalis? ble kuar pergi tmpt rmi org, x pgg tgn, msk wktu pg smbhyg,yg bf srh gf labuhkn tdung ke.sng crita kapel utk 'booking' je psgn tp masing2 fhm batas masing2.

hahaha..kwn2 jd bodyguard xbrbayar...len kali kna wat la klu nk dating!

Itu SHAH RUKH KHAN ke?

woi woi woi

cerita apa tu?

@Amoi, citer Baadshah kot tajuk dia !
yg heroin tu wife sebenar Hritik Roshan !
*wow tolong kagum kebijokan bidang hindustan syarn*

khalis, suka hindustan ;D

lari dari topik entry x? ;PP

wah!!,termc"barua" disitu,teringat kampung halaman,haha,bckground dah ada awan,adakah element ketenangan cuba diterapkan mr khalis??

@adwafarahin hehhe..kan kan? diolog tue semua lelaki pakai tue

@nelly amboi,, awek2 skrang minat korea je

@Miss Shikio bukan botak dia..botak laki yg mengajak arr

@Koding apa kekuatan yang kita ada nak lawan godaan syaitan?mmg susah arr

@Aslina itula pasal..keluar je ramai2..suruh pakwe belanja

@Muhamad Zaki Zafir ops.. camni..kalau nak cop..duit ade takde?kita orang melayu cop mengecop anak dara orang guna cara apa?merisik kan? ada duit beli cincin risik tak?pergi anta yang tu dulu..hehe..jgn marah aaa..gurau jeee

@N.A.Mhaha.. amat digallakkan sekali..

@Amoi
laa..takkan tak tahu..baadshah..best nie

@MissSyarniFaridaweekekekeke..salah laaaa..dia ni isteri orang lain..che teka sape dia..tapi bukan wife hithrik roshan.. khalis sangat2 la jugak sukanya..kalau ada SRK mesti tengok

@Pendekar Laut itulah yang cuba dilakukan sekarang..hehe

haha..
adoii..
tu la..
tnjuk macho lagi..
kan dh kena banje sume org..

hahaha..yang last tuuu...btol 3...!

koyak le poket khalis masa tu kan .. haha ! alaa , atiey tak dapat dating pun . dia duk jauh nun sana keja . tak dapat ambil cuti . sekarang tengah tunggu nak dipetik aje . kui3x ! insyaAllah ..

xde mslh, cuma ibu bapa skrg ni pntingkn ksmpurnaan sgt.anak dh ok, calon pn dh ok, tp diberatkan pulak dgn majlis besar2an, xnk trima cincin je.

ibu bapa srh tunang.tunang xde beza dgn kapel pn.cop jgk, tp ape beza dgn kapel jln kehulu kehilir.beza cuma mak tau anak berjln dgn lelaki lain.

ikut yg ustaz sy ckp lah, sepatutnya ibu bapa tanya anak2, dh ade org yg brkenan? klu ade, ibu bapa trus kawenkan je.tp harini xjd mcm tu. :)

dayla xsuka dating.apa nikmat dating tp xkawen lg?xbesh;p

@Muhamad Zaki Zafir thanks..nnt khalis jawab dalam post k?

baru nak baca entry ni.. maklumlah cuti.. blog pun cuti la...

okeh fiqah sokong entry ni.. benar sekali... teruskan berdakwah ya...

oooooo....utmmmm...ni junior nie komen ni.... x pernah kapel sbb malas nak melayan karenah wanita...huhuhu~~~~ nak habeskan duit utk diri sendiri je.... baek beli tayar kete baru dari beli anak patung saiz dinasour....

haha.. sunguh baik hati... skali belanje 6 org daaa....

Princess pernah kena ngan mmbr,ikut dia gi dating,mula2 la da lama2 2 berdua je la skang xde masa terus ngan princess,huhuhuhu...sedey2 xde kwan...;)

miss shikio mmg terer dlm bab2 ni..ahahahahaha

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...