Pages

Support Penaja

Sunday, May 20, 2012

Binatang yang kebanyakan orang takut.

Posted by mama On 12:53 AM 1 comments

        

  Assalamualaikum... Ok, kali ni mama nak bagitahu la bintang apa yang kebanyakan orang takut,haha... Nak taw? Haha, sebenarnya mama tak taw pun... Tapi mama nak gitaw korang yg mama stakat binatang2 karnivor ni mama pandang je, kureng sikit takutnye contoh macam singa, harimau, haha... Tapi, kalau jumpe bende yang name serangge, ok, mama lari dulu, hahaha =D





Namenye lipas bagi yang tak kenal.. Mama taw die takkan gigit, tapi tak taw la nape fobia dengan binatang ni sangat... Korang tengok je la kaki die tu, kan ade macam 'bulu2' tu kan?? Fakta, dari apa yang mama dapat dalam buku ensiklopedia serangga, tu sebenarnye bukan 'bulu' biasa, 'bulu'  ni lau kene kulit korang, standby je la takde zuriat sebab 90% bakteria Ilypoctanus yang memang ade kat kaki lipas ni akan memporak-perandakan sistem  peranakan korang (bagi wanita).

Bagi laki lak, ejakulasi pramatang akan mudah terjadi sewaktu anda senggama. Yang korang kate bau lipas tu sebenarnye bakteria tu la...






Ok, ni lak ulat sampah... Mama memang tersangat geli dengan haiwan ni... Fakta, sewaktu pergerakan ulat ni, beliau akan meninggalkan jejak iaitu satu jenis cecair atau lendir. Lendir ni la biler korang pijak atau terkene,secara auto tangan korang akan menggaru-garu di tempat yang korang kene tu...

Ni effectnye lagi dasat, biler korang da garu2 tu, kuman tu pun pindah la kat tangan korang lebih2 lagi kat kuku... Taw ape akan jadi? Lepas tu kulit kat jari2 korang 2 senang tercabut, ala yang kene kopek2 2, kadang sampai darah... Tu takpe lagi, tapi yang jenis makan tak basuh tangan tu, korang faham2 la ape lauk die ari tu,haha...





Natang yang jadi Top list dalam senarai bende yang mama takut, inilah bendenye, SPIDERman !!! Bende ni lau mama jumpe hatta ketika berak pun, tanpa berfikir panjang tuala akan ku capai lalu berlalu pergi langsung melupakan hajat yang belum seslesai tertunai, hahahaha...




p/s : Ok, semua fakta kat atas ni mama tipu, sekian.
m@m@

1 comments:

paling takut lipas; benci gila dengan lipas. tambah tambah bila dia nak terbang tu. eeee. benci benci

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...