Pages

Support Penaja

Monday, December 26, 2011

Sori no update

Posted by mykhalis On 4:51 PM 5 comments

pada jumaat lepas Khalis balik endau. dan nak dijadikan cerita rumah mak mentua Khalis kena banjir. sampai peha. So, kami malam tu pukul 12.30 malam diarahkan berpindah ke pusat permindahan.

Walaupun boleh balik rumah je di Kuala Rompin yang tak sampai setengah jam pun dari Endau dan tak banjir. Khalis nak acu cuba try test duduk reramai kat pusat pemindahan tu. So dapatla rasa pengalaman..

Malam tu Khalis dapat t-shirt percuma, kain pelekat, biskut dan air mineral.. tak dilupakan pampers.. hehe.. mahal oo.. lepas tu dapat tilam, selimut, bantal, baju kurung kedah, batik, susu.. ishh.. macam macam la..

Khalis bukan nak ambil kesempatan.. tapi kebetulan pusat banjir yang Khalis duduk ni tak ramai sangat orang.. dalam 50 orang je.. so, mak mentua, adik-adik ipar, mak saudara semua kena tinggal di pusat bantuan. Dengar citer esok ada YB datang.. MB lepas tu, Sultan Johor lagi.. kiranya masing masing tengah gatal tangan kanan la ni.

Pengalaman Khalis memang tak sama dengan tuan rumah yang bimbang perabot harta benda, risiko kecurian, dan pelbagai lagi. Khalis hanyalah mangsa "terkejut" sebab banjir melanda masa tengah bercuti. So

Maafla tak update.. saya mangsa banjir.. huuu

5 comments:

O0o0o0o..igtkan Khalis dh merajuk.. =P

O0o0o0o..igtkan Khalis merajuk..
hehe! =P

hati hati ye.. jgn g main air lak..hehe

arghhh..patot pun tak hapdet....dah kena angau dah kat blog nih....rase cam tak kena je asik baca telo ribuan tahun tu...

boring giler khalis tak update.nk jengah asyik post same jek, lama nak tggu entry baru..huhu..

sila update cepat ok!
saya pun mangsa banjir :P

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...