Guru seksi menimbulkan rasa tak selesa di kalangan ibu bapa

Masa sekolah rendah dulu Khalis ada sorang cikgu. Tapi malas nak sebut subjek ape..heh.. memang cikgu amboii.. kemain seksi. Maybe pada pendapat dia kami budak-budak lagi. tapi Khalis ada beritahu kat mak. Kebetulan cikgu tu kawan mak Khalis masa kat maktab. huuu.. dah kena marah sebab kena tuduh kecik2 dah pandai menggatal.

Huu.. mana tahu.. kami kan budak2.. apa yang kami nampak itulah yang kami cakap. Sebenarnya peristiwa ini juga berlaku pada seorang guru yang memang menduga kejantanan.

Wu Yuting atau nama glemernya Winnie, Master di dalam Bahasa Inggeris,ketinggian 173 cm, berat 57 kg, bercita-cita untuk menjadi model. tapi apakan daya.. wat masa ni, rezekinya dalam bidang pendidikan. tapi dia sangat gemarkan pakaian yang comel-comel.. dan kerana kecomelan pakaiannya membuatkan ibu bapa penjaga tidak rasa selesa.





Comments

is_isaac said…
mcm mana nak beljr kalau seksi cam ni..LOL!
MrZuRied said…
xnak ulas ke tentang adam yang hampir ditumbuk?
anak-anak_nya gak konsen liat ibu gurunya yang sexy seperti itu...

Popular Posts