Review dan hentam blogger yang berjaya

Bila Khalis buat satu- satu entry Khalis akan cuba sampaikan sesuatu. senonoh ke, insaf ke, seronok ke.. terpulang pada pembaca.

Tapi Khalis akan pastikan anda tak tinggalkan blog ini dengan tangan kosong.. Sekurang-kurangnya, selepas membaca blog ini, semakin banyak benda yang korang boleh ceritakan dengan kengkawan, parents or wife.

Walaupun blog Khalis tak memberi impak boom kepada mereka yang direview, tapi kalau anda saling ziarah peserta-peserta yang jawab soalan blog Khalis, sekurang-kurangnya hari ini anda dapat 10 orang sahabat baru..

Khalis akan join sape-sape yang buat macam Khalis buat ne.Sebab Khalis suka nak mengomen, tapi nak wat entry Khas, memang lemah sikitla.. sori-sori..

Inilah pemenang pada soalan ringkas Khalis dalam entry Hanya di India dan pemenangnya ialah....


Menggunakan gambar sesorang jejaka berkopiah, dan ada tag line soal agama di dalam headernya,, paling penting namanya ala ala arab iaitu ibnushukran  yang membawa makna Anak lelaki Syukran.. 

Pada kali pertama Khalis datang blog ini Khalis keliru sebab menggunakan kotak-katak..canggih nie.. hehe.. post nya ketika itu berkisar kisah dia berjalan dan banyak gambar yang lawo lawo

Sangat kerap mengomen di blog Khalis..terima kasih sangat-sangat.. 

Perkataan yang selalu dia guna  " saya masih bujang" " saya tak kawen lagi" " saya tak sabar nak ada anak" hehe.. promosi tue.. kalau ada sesiapa mengidamkan suami yang soleh boleh la follow ibnushukran ni segera.

Kini blognya di isi dengan pelbagai bahan-bahan dan fakta menarik.. wahhh.. mau lawan keee?heh.. tapi sesuai dengan imej sucinya.. dia tak berani taruk bahan 18sx.. wahahaha.. 

Kepada ibnushukran.. terima kasih sebab sudi mengomen di blog Khalis dan semoga teruskan berblogging k?

Kepada kengkawan blogger, jom singgah dan ziarah .. rapat2kan hubungan sesama blogger dan reader..k?

Comments

chii said…
bujang? x kawen lgi? wahh..sama mcm chii ni..ahahah..opss :p
KHRLHSYM said…
sudah ziarah. hihi
Cik Teddy said…
ok pakcik khalis..jom2 ziarah!
Ayie said…
sama la kite.. sape yang berminat nak berkenalan ngan saye, sila la boost resume ke Vlog Saye.. hahaha
Miss Shikio said…
Miss Shikio singgah sini...

hahaha~
Anonymous said…
jom singgah beramai2.. hehe
Puan Kutu said…
wah tak smpt pun join..sibuk mengemas..hehe..
mykhalis said…
@Ayie
amboiii..jom ramai2 tgk vlog ayie
mykhalis said…
@Cekodoklama x nmpk cekodok..ishh
mykhalis said…
@Puan Kutumst suami syg nie..he3..nnt2 join tau
Cik Teddy said…
haha..pakcik khalis jaga title woo..
FurBall said…
untung r kena review dek khalis..kita bersama dari awal g..tak pernah di riview..ahahaha...joking...mari2 kita rapat kan lagi ukhwah antara kita!!!
mykhalis said…
@Cik Teddyha3..mstla..muda lg nie..wahahaha
mykhalis said…
@FurBallmerajuk ke?he3..nnt kne join kuiz tau
wah. nak follow neh. agaga
Ibnushukran said…
ya Allah.. serius terkejut gler en khalis..

sory hri ni bz skit,dari pagi keluar, petang keluar, malam ni baru nk bukak blog, sbb 2 xdapat singga sini..
malam ni sibuk nk tukar template baru.. hehe.. xsmpat nk BW..

tp bkk blog en.khalis terkejut ada header sy,ingat header bloggger bermasalah.. haha

apa2 pun thanks la en.khalis..
pasal tagline bujang n anak 2 xley bla.. jgn lah marketkan sy lebih2.. haha..

thanks en.khalis,InsyaAllah sy akn sntiasa mngoment blog en.khalis.. hehe
nelly said…
kenal2 ..hehehehe
Firdaus said…
Wah tahniah ibnushukran.. Tak sangka housemate aku mmg dah popular skang..haha.. :D
Anonymous said…
bole jadi calon tok imam muda nnti...hehehehe...;)
Anonymous said…
bole masuk calon untuk imam muda....;)
Miss Shikio said…
calon menantu yg bagus..

errkkk? aahaha~

Popular Posts