Pages

Support Penaja

Wednesday, February 23, 2011

Cara Khalis nak dapatkan mc masa belajar di UTM

Posted by mykhalis On 1:02 PM 1 comments

Kawan-kawan Khalis tau sangat perangai Khalis kuat ponteng kelas. Ada beberapa perkara yang menyebabkan ponteng sehingga seminggu. Antaranya ialah.

1    Semasa games Needs For Speed 2 baru keluar.. Seminggu ponteng untuk main.hehe

2    Semasa menonton siri korea Chung Hyang buat kali pertama..Macamana nak pergi kelas, asyik nangis n terbayangkan hubingan diorang je..( sampai sekarang minat )


3    Semasa Fifa 06 keluar. hari-hari berlatih sebab nak masuk World Cyber Games. Pusingan kelayakan dah kalah..HUarrggg...Sia-sia berlatih
4    Bila dapat khabar angin akan ada ujian sepanjang minggu. Khalis lebih suka dapatkan mc dan buat rayuan dengan lecturer untuk buat kerja kursus tambahan..Huhuhu



Begitulah Khalis dahulu kala.. Sangat-sangat pemalas. Sampai kemalasan nie dah glemer di bahagian hal ehwal pelajar.

Namun begitu, Khalis tetap dapat masuk peperiksaan final walaupun kehadiran tak pernah cukup koata. Sebab adanya mc. Antara alasan terbaik mc Khalis yang doktor kat UTM pun boleh percaya

1    Kejang kaki masa tidur
      Kalau nak tahu, kejang kaki masa tidur adalah masalah wanita yang mengandung sahaja. Tetapi Khalis           pernah guna dengan alasan terlalu penat. Dan dapat mc.Heheheh


2    Sakit kepala
      Ini biasala, tapi biasanya dapat mc setengahari sahaje.hehe



3    Ini adalah alasan Khalis paling master, setakat 3 4 hari cuti mesti dapat.
      Melecit celak kelangkang.. Hahahaha.. Doktor kat UTM pulak pompuan, kompom percaye aje..Masa          masuk bilik rawatan tue jalan la kengkang-kengkang skit.. Perghh..


Di sini, saya meminta maaf dan mintak dihalalkan segala ilmu yang diajarkan oleh Tuan, Puan, Prof, Dr., yang mengajar saya seandainya membaca entry ini. Saya dah bertaubat sekarang.

1 comments:

kelaka la alasan last tu! kahkah tp ponteng kelas memang syok pon. lg2 kelas pagi.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...