Pages

Support Penaja

Sunday, April 3, 2016

Jualan murah tv series, anime, j-drama, k-drama

Posted by mykhalis On 11:34 PM 50 comments



Kami mempunyai koleksi lengkap English TV Series (lihat list di bawah). Semua series ini dalam bentuk softcopy (format avi, mp4, mkv). Series ni akan di muatkan (burn) di dalam DVD dan boleh di mainkan di PC/laptop anda menggunakan Windows Media Player, VLC, Media Player Classic, GOM Player dsb. English subtitle akan di sediakan.

Segala permintaan mengenai TV Series lain boleh di minta di sini.
Penghantaran (POSLAJU) percuma ke seluruh Malaysia.

Harga
Data DVD = RM10 per season (PM for best price)

Hubungi kami sekarang untuk maklumat lanjut
Khalis
0149143702 wassap

SENARAI TV SERIES (with english subtitle)
1 24
2 90210
3 2 Broke Girls
4 30 Rock
5 8 Simple Rules
6 Alcatraz
7 Alphas
8 American Horror Story
9 Angel
10 Arrested Development
11 Arrow
12 Avatar - The Last Airbender [720p]
13 Awake
14 Band Of Brothers
15 Battlestar Galactica
16 BBC Planet Earth 2006
17 Beauty and The Beast 2012
18 Being Human UK
19 Being Human USA
20 Blue Bloods
21 Boardwalk Empire
22 Bones
23 Breaking Bad
24 Breakout Kings
25 Burn Notice
26 Californication
27 Castle
28 Chappelles Show
29 Charmed
30 Chuck
31 Community
32 Cougar Town
33 Covert Affairs
34 Criminal Minds
35 CSI
36 CSI Miami
37 CSI New York
38 Deadwood
39 Desperate Housewives
40 Dexter
41 Doctor Who
42 Downtown Abbey
43 Eli Stone
44 Entourage
45 Eureka
46 Everybody Hates Chris
47 Falling Skies
48 Family Guy
49 Family Outing
50 Firefly
51 Friends
52 Fringe
53 Futurama
54 Game of Thrones
55 Generation Kill
56 Ghost Whisperer
57 Glee
58 Gossip Girl
59 Grey's Anatomy
60 Haven
61 Hawaii Five-0
62 Heroes
63 Homeland
64 House
65 How I Met Your Mother
66 Human Target
67 Hustle
68 In Plain Sight
69 Jane By Design
70 Jericho
71 John Doe
72 Justified
73 Kyle XY
74 Las Vegas
75 Legend of the Seekers
76 Leverage
77 Lie to Me
78 Life Unexpected
79 Lost
80 Louie
81 McGyver
82 Mad Men
83 Malcolm In The Middle
84 Man Vs. Food
85 Merlin
86 Modern Family
87 My Name is Earl
88 My Wife & Kids
89 NCIS
90 NCIS Los Angeles
91 New Girl
92 Nikita
93 Nip Tuck
94 No Ordinary Family
95 Numb3rs
96 Once Upon a Time
97 One Tree Hill
98 Person of Interest
99 Pretty Little Liars
100 Primeval
101 Prison Break
102 Psych
103 Reaper
104 Revenge
105 Rome
106 Rookie Blue
107 Roswell
108 Running Man
109 Sanctuary
110 Scrubs
111 Secret Diary of a Call Girl
112 Seinfeld
113 Shameless UK
114 Shameless US
115 Sherlock
116 Sliders
117 Smallville
118 Smash
119 Sons of Anarchy
120 South Park
121 Spartacus
122 Stargate Atlantis
123 Stargate Universe SGU
124 Suits
125 Supernatural
126 Teen Wolf
127 Terminator - The Sarah Connor Chronicles
128 Terra Nova
129 That 70's Show
130 The 4400
131 The Adventures of Sherlock Holmes (1984-1994)
132 The Big Bang Theory
133 The Borgias
134 The Firm
135 The IT Crowd
136 The Legend of Korra - The Complete Season 1 [720p-HDTV]
137 The Lost Room
138 The Lying Game
139 The Mentalist
140 The Office
141 The Pacific
142 The Secret Circle Season 01
143 The Simpsons
144 The Sopranos
145 The Tudors
146 The Vampire Diaries
147 The Walking Dead
148 The Wire
149 Top Gear
150 True Blood
151 Two and A Half Men
152 Weeds
153 White Collar
154 Without A Trace

Kami juga ada drama Jepun dan Korea baru dan lama2.. cuma gambar tak HD la.

Anime pun banyak gila.. Yerla,, korangpun tau kerja Khalis mendownload je kan?

Tidak dilupakan Running Man Episod 1 - latest 293 (selepas Jacky Chan) Ini harga asing sebab kualiti HD.

Kami tak jual cerita sebab download free.. cuma ambik upah mendownload, mem"burn" mengepost.. itu je..

untuk sebarang tajuk lain yang takde kat sini boleh tanya.. kalau ada kitorang carikan..

50 comments:

Wow.. Lama dah cari servis mcm nih.. Ada emel tak? Senang sy nk listkan cerita apa yg sy nak? Ada series yg sy nak tp takde dlm list awak. Boleh request tak? Tq

~~ami~~

nak tanya friends tu ade sampai habis ke? bg email or link senang nk communicate tq

ami

ami.. boleh je.. boleh email kat Khalis di alongmesra@gmail.com kalau list takde boleh carikan.. cuma mungkin susah dan lambat sikitla

@knight of night

friend penuh semua season.. nak ke? email kat alongmesra@gmail.com

dvd anime one piece dari episod 1 hingga terbaru ni ada x?. boleh main dvd tu dalam dvd player x?. kalau ada mcm mana nak order n price please. tq

Assalammualaikum.

nak tanya, dvd anime one piece dari episod 1 hingga terbaru ni ada x?. boleh main dvd tu dalam dvd player x?. kalau ada mcm mana nak order n price please.

emailkan info ke : nurain_cahayamata@yahoo.com.my

tq

Ada facebook/ wechat tak? kalau ada senang sikit

Salam,nk tanya,K-Drama The Heirs & Heartstrings ada x? Berapa harga & macam mn nak order?

Tq

.macam mana nak order yee ?? ..saya nak cd lie to me !! ..plssss ..email saya !! ..huhu ..

email me kat opieada@gmail.com ,or wechat id Opie12 ..tq ...pls reply ASAP

nk tnye skit boleh x...?!? drama siri arrow nie full season 1 or full season 2..?! awk dpt cerita penuh nie drpd mana..?!boleh bagi link website x crita penob nie...?!sye nk download sendri...nk beli tpi masih bwh umur...plz bgi sye link website cerita ARROW nie...minat sangat... email sye at muzakir9856@gmail.com

masih boleh lagi kalau berminat.. wassap / msg saya 0149143702

sorry out of topic...software2 ada x? cam microsoft office ke...windows 8 ke....kalau ada ni email saya..tq....azrx_xrey147@yahoo.co.uk

hi , skrg ni boleh order lagi ke..klu boleh cara bayaran cam mane????? KLU CD dlm masa bape hari smpi rumah????

masih boleh lagi kalau berminat.. wassap / msg saya 0149143702

masih boleh lagi kalau berminat.. wassap / msg saya 0149143702

Masih boleh order atau request ke skrg? Kdrama

Smallville season 9 n 10 ada x?

Cerita bollywood ada x? Byk citer saya nak. Tq

Cerita bollywood ada x? Byk citer saya nak. Tq

Hi. Nak tny HANNIBAL season 1 sampai latest ada tak?

ada ws x..service ni still run ke?

de ws x.still available lg x service ni

de ws x.still available lg x service ni

Masih available lg ke? Greg's Anatomy ada season 1-11 tak?

Masih available lg ke? Greg's Anatomy ada season 1-11 tak?

bole tau prison break season 1-4 ade x?

Nie no whatsaap sy...0127387652...sy berminat dgn prison break...

Ugly Betty Season 2 ada tak? Kalau ada,whats app sy 0175376410..thanx! Dah lama carik..

seinfeld complete season ada x?

English movie tv siri ni HD kah

Code blue season 2, team medical dragon full season dgn teen wolf ada x? Mohon respon pliss

Assalamualaikum... Sy ade whatsapp tp xsmpai... Masih pkai no yg sama ke? Masih ade lg ke service ni?

masih active ke jual cerita2 ni?

Hi siri jepun with love ada x? 1997

Masih buat lagi ke..nk siri ncis

Salam..
Hi masihada lg ke geng ni? Sis nak cari movie from philppines...

Hi drama korea terbaru ada tak?

Salam.
Ada cerita korea Dong Yi ??
Din 012 6168 455

Ade x drama jepun with love
rux_ruuse@yahoo.com

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...