Pages

Support Penaja

Thursday, September 20, 2012

Shaheizy Sam rancang tamat zaman bujang 2014

Posted by NzmXI On 10:01 AM 1 comments

19 Sep – Pasti ramai yang perasan apabila melihat poster yang dipacakkan di kebanyakkan panggung wayang tidak lagi dipenuhi dengan wajah pelakon lelaki popular, Shaheizy Sam.

Memang sengaja mahu berehat di dalam bidang lakonan, Shaheizy Sam menyatakan niatnya untuk menamatkan zaman bujang pada tahun 2014 jika dipertemukan jodoh.

"Saya memang sengaja mengambil cuti untuk berehat seketika. Takut peminat bosan pula jika acapkali melihat muka saya di layar perak."

Dipetik dari laporan Sinar Harian, Shaheizy memberitahu dia mensasarkan bakal menamatkan zaman bujang untuk tempoh dua tahun lagi iaitu sekitar tahun 2014.

Sam atau nama sebenarnya, Shaheizy Sam Abdul Samad, 30, hanya tersenyum memberi 1001 persoalan ketika ditanya sama ada dia sudah mempunyai kekasih hati.

Dalam perkembangan lain, Shaheizy Sam kini sudah memiliki syarikat produksi sendiri iaitu Cats and Kids Entertainment dan bukan dikongsi bersama kakaknya.

"Ini merupakan syarikat produksi saya sendiri dan bukan dikongsi bersama kakak saya, Zizie yang turut mempunyai syarikat produksinya sendiri, 2121 Vision Pictures.

Shaheizy Sam rancang tamat zaman bujang 2014


1 comments:

Copy~~paste~~
Blog yg dah bertukar jadi majalah mangga??aduuhh...wake up bro~~blog ni dah semakin pudar~~~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...