Pages

Support Penaja

Saturday, April 4, 2015

3 Drama best utk marathon minggu ini

Posted by Mohd Khalis Raouf Khairu Anuar On 2:19 PM 6 comments



3 Drama yang baru habis maraton. dan memang best. Dengan hampir berpuluh drama yang keluar stiap minggu, memilih yang terbaik memang susah utk jadi tontonan. Maklumlah. kat rumah takde astro nak tengok iklan.. kena baca preview, review.. lepas tu sneak peak sikit.. kalau berbaloi baru boleh sambung..kalau tak rugi je masa.

1. Kill Me Heal Me.. ada perasaan yg sama macam tengok my love from star. komedi ada, tapi bila tiba time thrill. pergh.. naik semangat. 9/10

2. Pinochhio.. bila dengar tajuk ingatkan pasal lelaki dari kayu jadi orang.. rupanya pasal satu penyakit yang membuatkan pengidapnya tak boleh cakap bohong. jalan cerita pantas.. setiap masa ada misteri@scandal baru yang keluar membuatkan kita nak tahu apa yg berlaku 8.5/10                

3. Fated to Loved you.. emosi bercampur2.. time gelak dia kasi gelak je.. tapi bila time sendu.. memang senyapla depan tv..               10/10  

berminat boleh rujuk sini http://blogslucumenarik.blogspot.com/2014/12/berminat-mencari-cerita-baca-ni-dulu.html

6 comments:

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...