Pages

Support Penaja

Saturday, December 30, 2017

Berminat mencari cerita? Baca ni dulu

Posted by Mohd Khalis Raouf Khairu Anuar On 7:39 PM 13 comments

Just suka2.. kalau dulu2..memang susah..skrang dah senang.. tapi mungkin dengan kekangan masa,, kemahiran.. mungkin lokasi susah.. tapi nak sangat tengok citer.. lagi2 citer2 lama macam smallville ke.. transformers kartun lama2 ke.. suria perkasa hitam je.. atau yg glemer2 macam running man ke..atau macam2 lagila.. hahaha..tak reti nak bagi contoh.. boleh la PM/wassap  khalis di 0149143702..



Q: Boleh tak saya dapatkan senarai tajuk cerita? list dalam kata lain?
A: Maaf, saya tiada list.

Q:Kenapa ye? kalau ada list senang nak tengok dan cari
A:list memerlukan masa yang lama utk buat. saya ada hampir 14teragig mengandungi movie, drama korea, melayu, jepun, filipina, anime, cartoon. tv series, dan sebut sahaja apa sahaja.. list ini setiap hari bertambah. dan ada saya delete disebabkan tak larat nak simpan dah. jadi saya menyarankan anda google.

Q: contoh?
A: anda google je " best korean drama" "must watch tv series" atau apa sahaja.. bila dah dapat list. bagi sahaja pada saya. saya akan carikan utk anda. saya tak jamin ada. tapi 90% dari bakal dan bekas pemeli saya minta cari memang dapat.

Q: blh tgk kat dvd player tak?
A: disebabkan kebanyakan sumber carian adalah dengan mendownload. jadi yg ada format avi, flv, mkv, mp4. format2 ini kalau dengan dvd player model latest kompom blh tengok. tapi disebabkan ianya bukan jaminan, jadi saya isytiharkan kat dvd player saya tak JAMIN. kalau di pc/laptop/smartphone, tablet saya jamin.

Q:kenapa tak buat kat dvd?
A: sebab saya bukan pencetak rompak profesional yang ada modal dan memang ada mesin khas. saya ni buat perkhidmatan ni sebab kebetulan memang saya kaki tengok drama. selalu kawan2 mnta copy, bila saya caj diorang tak kisah sebab nak cari sendiri susah. utk burn dalam format utk tgk di dvd player ambik masa sejam utk durasi cerita 4 jam. jadi, sehari saya blh download cerita 90 jam= lbh kurang 90 episod drama. berbanding burn biasa 5 minit blh 10jam cerita.. lagipun saya guna pc buruk je nak burn. jadi memang saya takkan burn format dvd player. rugi masa.

Q:blh tahu harga?
A:baca elok2 ye.. sblm tanya saya harga lagi skl.. blh rujuk harga kat sini

Peminat Filem (RM7 satu filem)
Fast 6, Space Jam, RIPD, Oblivion, OZ dan banyak lagi

Peminat Drama Korea (RM20 satu drama)
Inheritors, Master's Sun, Good Doctor, My Girl, Winter Sonata dan banyak lagi

Peminat Drama Melayu (RM20 satu drama)
SSID, Setia Hujung Nyawa, Dunia Baru, dan banyak lagi

Peminat Drama Jepun, (RM20 satu drama)
Hana Yuri Dango, My bos My Hero, Engine dan banyak lagi

TLC series (RM10 satu season)
Cake Boss, Cukcake Wars, man vs food dan banyak lagi

History Channel series (RM10 satu season)
Viking, Pawn Stars, King of Rstoration, Counting Car dan banyak lagi
saya menyediakan perkhidmatan mencari apa sahaja cerita yang anda mahukan.
mungkin ada rasa tak sesuai iklan ini..tapi mungkin saya boleh carikan video yg telah lama anda cari..

English Tv Series (RM10 satu season)
Supernatural. Smallville, game of throne, walking dead, breaking bad, prison break dan banyak lagi

Korean Variaso ( 80sen 1 episod )
Runningman, 2 days 1 night, family outing, gag concert

Anime ( 15sen-50sen 1 episod-lagi banyak episod lagi murah )
Naruto.gundam, one piece, dragon ball, detective conan dan banyak lagi

Q: nanti isi dalam apa?
A: ada 2. samada saya pos dvd kepada anda, atau anda ingin saya copy dalam pendrive ke, hardisk ke, takde masalah. cuma harga cerita tak jauh berbeza,.. yang beza pembeli kena hantar pendrive atau external pada saya atau boleh kirim duit utk saya belikan.. . sbb saya tak jual cerita, tapi saya jual perkhidmatan mendapatkan cerita. (bermain kata-kata :) )

Q:pos guna apa ye?
A: saya menggunakan pos laju

Q: wahh..hari bayar esok dapatla ek?
A: itu mustahil. saya ambik masa 7 hari / 5 hari bekerja utk memproses order anda. slps saya dah pos, sama2lah kita berdoa posman mood dia baik utk melakukan kerja dengan pantas. sebab kebiasanya ambik masa 2-4 hari juga nak sampai. tengok pada lokasi

Q: gambar cun ke?
A: saya menjamin gambar terbaik yang saya boleh dapatkan buat anda.

Q: Subtitle camne? ada BM tak?
A: semua cerita english sub.. kalau nak BM sub sila tanya dahulu.. biasanya movie2 baharu sahaja ada sub malaysia.. kalau yg lain2 saya boleh subkan pada BM..tapi jujurnya saya guna google translate..jadi sub terabur. utk anime.. semua cakap jepun n sub english.. kecuali pokemon dub english..

Q: ada jaminan?
A: yup, ada. tak blh mainke. missing episod ke. bagitau je saya.. saya akan bagi gantirugi setimpal

Q: biasanya cerita apa yang takde?
A: biasanya cerita RTM era 80-an 90-an malah drama RTM skrang pun susah nak dapat, sinetron, drma latin, filipin( kecuali yg mmg glemer)

Q:harga tetap ke?
A: beli banyak kita runding :)

terima kasih krana membaca

13 comments:

boleh tolong cari drama melayu tajuk 'dendam berbudi'

Tolo g cari cerita tajuk pasion de gavilanes, sekali dgn english sub

Wow.. Bila jumpa blog nie, tetibe saya xtau nak cerita apa.. hehehe..

Sy nak drama Korea title FULLHOUSE *B-RAIN*

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

butuh angka togel 2D ,3D, 4D SGP / HKG / MALAYSIA / TOTO MAGNUM / dijamin
100% jebol
Apabila ada waktu
silahkan Hub: KI JAYA WARSITO DI NO: [[[085-342-064-735]]]


ANGKA RITUAL: TOTO/MAGNUM 4D/5D/6D


ANGKA RITUAL: HONGKONG 2D/3D/4D/



ANGKA RITUAL; KUDA LARI 2D/3D/4D/



ANGKA RITUAL; SINGAPUR 2D/3D/4D/



ANGKA RITUAL; TAIWAN,THAILAND



ANGKA RITUAL: SIDNEY 2D/3D/4D
DAN DANA GHOIB

Советую: самые дешевые индивидуалки Москвы
живу с подружкой, можешь выбирать, принимаю с 10 утра

Code blue season 2, team medical dragon full season dgn teen wolf ada x?

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...