Pages

Support Penaja

Tuesday, July 28, 2015

Ulasan Ringkas Filem Cinta Plaing Agung

Posted by Mohd Khalis Raouf Khairu Anuar On 12:07 PM 7 comments

Sebelum nak keluar pos barang ni.. nak ulas sikit pasal movie cinta paling agung yang saya tengok malam td.
saya? bukan peminat filem melayu.. seriously.. saya blh hadapa filem rock, man laksa, zombie kg pisang... tapi tema mcm ombak rindu, pilot cafe.. sorii..
daya tarikan Aaron Aziz? Siti Saleha? bukan daya tarikan saya nak tengok cerita ni.. saya nak tengok malam tadi sbb kesian orang rumah saya.. sebab dari raya hari tu. saya asyik tengok movie perang dunia ke 2, takpun filem2 epic dari cina macam red cliff, the flower of war(ulasan akan datang. 9 bintang filem ni)
5 minit pertama, dah ada babak hero dukung naik katil.. naik muntah dengan babak dukung ni.. orang rumah dah jeling.. sbb saya mmg tak larat nak dukung dia..
tapi.. bila jalan cerita macam cerpen yg kat fb.. saya rasa mehhh.. borringg... dah predict.. tapi..waitt..
bila ada satu babak di mana pertemuan kedua pihak ibu bapa pompuan yg aaron aziz nak nikahi..
zengg.. otak saya berdenyut.. satu babak yang wat saya menginsafi diri.. babak ini tak perlu kene ke batang hidung lelaki yang nak kahwin lain..tapi sesuai utnuk semua lelaki bergelar suami.. mungkin sbb terkena pada batang hidung sendiri..
apa babak itu tonton sendiri..
kerana babak penyelamat ini.. saya beri 7 bintang..
tapi.. bila sampai kredit.. rupanya filem ini acuannya dari indonesia.. patut lain sungguh dari dialog, bahasa sinikal..
yup.. untuk isteri.. jangan tengok sengsorang..jangan.. ajak suami.. bagitau mak supaya ajak abah tengok sekali.. biar tengok berpasangan..
tq..
dan CINTA pALING aGUNG? tajuk yang paling saya suka

7 comments:

butuh angka togel 2D ,3D, 4D SGP / HKG / MALAYSIA / TOTO MAGNUM / dijamin
100% jebol
Apabila ada waktu
silahkan Hub: KI JAYA WARSITO DI NO: [[[085-342-064-735]]]


ANGKA RITUAL: TOTO/MAGNUM 4D/5D/6D


ANGKA RITUAL: HONGKONG 2D/3D/4D/



ANGKA RITUAL; KUDA LARI 2D/3D/4D/



ANGKA RITUAL; SINGAPUR 2D/3D/4D/



ANGKA RITUAL; TAIWAN,THAILAND



ANGKA RITUAL: SIDNEY 2D/3D/4D
DAN DANA GHOIB

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...