Pages

Support Penaja

Saturday, June 9, 2012

Diceroboh Tanpa Belas Kasihan!!

Posted by mykhalis On 5:21 PM 2 comments

                                                        Yeeeaaaaaaa---Haaaaaaaaa!!!!

Perhatian...blog ni telah diambil alih sepenuhnye oleh aku..CyberPop ( 5 minit aku pikir name nie )..hahaha...puas ati aku..x sia2 aku blaja hack2 nie selame 2 mggu setengah..sori r followers2 blog nie..mulai skang...aku jahanamkan blog nie dengan segale kuase kude yang aku ade...HAHAHAHAHA ( org jahat mmg gelak camnie Ok )

Ok x Jadi lawak aku kali nie..dye skali je jadi bile m@m@ yang wat..Bile aku wat nampak cam budak tak pandai plak..ok la..salam perkenalan sekalian..malu r nak cakap..aku adik kepada bro Khalis nie..sori la..malaz nak wat ACC sendiri so rembat je la dye punye..wahahaha..aku mmg hacker rupenye..boley panggil aku Jijul @ Gjul..mane2 je la..( tu pon kalau korg nak pggil aku la kan ).

Aku sebenarnye x bape nak pandai sangat berblog2 nie..hasilnye penulisan aku kompem2 tak same ngan my bro..aku bace je pandai walaupown time umo 9 tahun baru fasih membace..jadi..aku akan sedaye upaya untuk mengupdate blog beliau memandangkan beliau amat sibuk di tapak pembinaan.. ( did i mention x yang dye skang da macam org afrika...hahaha )

Jadi..jika ade salah silap ketika berblog..harap ditegur kesilapan ini ok..
"buah cempedak di luar pagar,
  amik galah tolong jolokkan,
  saya budak baru belajar,
  kalau salah tolong tunjukkan,"

yeahhhhhhh !!






2 comments:

publisiti murahan lagi..hahaha

haha..biase..salam perkenalan la katekan

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...