Pages

Support Penaja

Sunday, May 27, 2012

Gadis cina berkebaya tarikan di Himpunan sejuta belia

Posted by mykhalis On 9:43 AM 0 comments

Semalam Mc bersama teman berjalan lagi untuk mencari benda yang menarik di Himpunan Jutaan Belia. Kami pun terdetik untuk singah ke tempat 'Chinese Culture Village'. Memang menarik tempatnya, tapi apa yang lebih menarik pada masa tu, ada pertunjukkan Ratu Kebaya Malaysia.. wow.. Ramailah jejaka-jejaka yang berkumpul untuk melihat di dara jelita.
antara ratu kebaya yang cunn

alamakk..

piiweettt..


Fuuyoo.. cerah mata bila tengok benda-benda cantik ni, dalam letih-letih boleh jadi segar balik. he he.. Kalau tak salah Mc, Ratu Kebaya ada booth khas di Chinese Culture Village, kalau rasa nak wusya-wusya datang la sini. Tempatnya menarik.. ala-ala China Town.

Hari ini hari terakhir.. jangan lepaskan peluang.. mari mari mari...


McTheory:
Segak-segak laa.. anak sapa agaknya.. heh..



kredit

0 comments:

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...