Pages

Support Penaja

Saturday, September 3, 2011

Realitinya!!

Posted by mykhalis On 9:29 AM 12 comments

betul tak? pengalaman peribadi Khalis memang selalu terjadi camni.. Kalau masa keseorangan, kesepian memang rasa forever alone..

Tapi bila dah ada makwe, masa ni lah muncul pelbagai dugaan dari bekas bekas.. awek awek.. bukan perasan..tapi memang betulla.wahahha..

Yang penting setia k?kepada yang beraya keseorangan..sabarla ek.. nanti tak tahu tahun depan terus beraya bertiga ke..hehe..InsyaAllah..

12 comments:

khalis, betul2 memang mcm tu.bile ade bf,, ramai je menyibuk, bile sorang2 hampeh hp xbunyik.wakakakak

hahahaha
boleh plak jadi mcm ni

adeeeehhhh....namanya jugak kehidupan bung!

hm, xtau nak comment ape sbb x penah merasa..~ positively single so far~ ;)

btul2x...setuju2x... time2 cam ni la kesetiaan dicabar.. hohohohoho~

manusia tak pernh sendri..
tapi manusia yang selalu menyendiri...

hi cik khalis...
salam aidilfitri....

betol 101%..dulu masa wani macam forever alone..takde sape perasan kewujudan..bila dah ada yg mengisi borang..baru ramai perasan kewujudan..sadis...

wah..cik kecik ag xlayan godaan pkwe2 ni..x ske..hiho

hahaha..tapi agak btol la..

utk org yg dah kawen, no komen...haha..

aik . ni pelik ni . tapi mmg betul pun . haha

dats y ramai yg break tgh jalan

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...