Pages

Support Penaja

Wednesday, December 14, 2011

KFC bodoh bangang nak mampus!!!

Posted by mykhalis On 5:45 PM 7 comments

Korang tahu kan hari ini KFC keluarkan voucher dengan sebarang pembelian, kita boleh dapat percuma zingger burger.. berikut adalah kupon yang dikeluarkan dan mengikut voucher ni, sehingga 15januari.

Khalis dengan cepatnya, telah print 10 helai dengan setiap helai ada 4 voucher.. kiranya 40 bijik burgerla kan? Print color tu.. yang menariknya.. Khalis nak gi makan malam ni dengan family..

Tiba tiba.. apa bodoh bangang KFC ni bila dia buat pengunguman yang sangat sial!!

korang nampak tak? tak sampai sehari dah tarik balik.. puihhh... sial.. Khalis marah sebab mereka menipu.. dah janji sampai 15 tu tak kaji ke? bangang nak mampus.. ini bukan soal mentekerah percuma.. ini prinsip.. kalau Khalis kat cc boleh bagi promosi 3ringgit 2 jam.. kena la bagi.. tak boleh la bila rugi batalkan.. adat berniaga jujurla.. even masa Khalis kahwin tahun lepas.. Khalis bagi RM1 je sejam.. selepas sebulan honeymoon balik kedai tengok dapat RM50 je sehari... nasibla.. namapun dah janji kan?

KFC BANGANG!! KALAU TAK MAMPU JANGAN BAGI HARAPAN DERR.. LEN KALI KIRA DULU AYAM BERAPA EKOR..TEPUNG BERAPA KILO.. KORANG TAU KAN YANG ORANG MALAYSIA MEMANG SUKA BENDA FREE..

Kepada sesiapa yang bekerja di KFC.. sori.. Khalis marah sebab print kaler 10 keping.. RM10 tu.. sape nak ganti ink..cehhh... wahahha...bye...

7 comments:

sbr sbr jgn mrh2 . huhu nak buat cmne dorg x kaji dulu pro n cons, bila tahu akan bankrup terus gelabah kekura. sbr naaa

jujur takpe asalkan jangan mengumpat

lor nasib baik tak sempat print lg..

nak tumpang kutuk.memang bangang kfc nie!haha...

This comment has been removed by the author.

nsb baik tak minat kfc sgt,
sabar lah khalis,
tp kalu print kaler mmg membazir dan mahal lor.!

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...