Pages

Support Penaja

Monday, December 12, 2011

Ken Jeong Photobump

Posted by mykhalis On 4:52 PM 2 comments

Korang mesti kenal pelawak sorang ni kan? Khalis minat dia dalam filem Role Models.. masa dia jadi King Argotron.. selain dia muka tak malu.. memang dia sekarang antara pelawak yang hebat.. bayangkanlah.. dari seorang Doktor menjadi pelawak cam dia ni.

Kalau nak tengok banyak koleksi gambar photobump leh tengok kat sini. Kelakar gile

2 comments:

hahaha. perlu ke dia interframe dlm setiap gambar org tu semua. haha

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...