Pages

Support Penaja

Sunday, September 21, 2014

Citer terkini blogslucumenarik

Posted by Mohd Khalis Raouf Khairu Anuar On 4:01 PM 7 comments

Assalamualaikum.. perghh.. lama gile tak mengupdate.. bukan dah tahap bersawang.. dah tahap nak roboh dah..

Tapi biasala.. tempat2 yg camni memang ramai penagih suka duduk.. hangpa tak caya? cuba tengok stats blogslucumenarik ni..

stats blogslucumenarik yang terbaru
fuihh.. pageview 100k++, harian dapat lagi dalam 4-5k..

apa? tak hebat pun.. yerla2.. tapi ni hari2 walaupun tak pernah berupdate semenjak....

tu dia.. 31 julai tahun lepas oo.. korang blogger power memang la tak rasa apa2.. tapi khalis dari huruf A-last huruf dalam pos ni memang rasa berbangga kerana masih ada yang sudi datang..

apa akan jadi pada blog ni.. sebenarnya ramai insan2 dah menolong utk aktifkan semula blog ni.. tapi yerla.. blog ni nampak je ramai.. pendapatan time zaman kegemilangan 100k pageview,,dkt 3 juta sebulan pun tak prenah cecah 3 angka.. nak bayar upah pun segan.. kadang2 dapat 24 hinggit je untung iklan.. cehh

ramai yang nak beli.. tapi sayaangg sangat.. sbb dalam blog ni ada sentuhan dan cerita peribadi.. nnt jual orang edit.. orang delete.. kenangan ooo..

k lah

terima kasih kerana menjenguk blogslucumenarik..

realitinya,, blog ni terlampau banyak pos best sampai kalau khalis click random tarikh..ada post yang sendiri dah tak ingat.. hee.. itu yg menulis.. yang menjenguk lagi la kan?

7 comments:

Ape cite le syaf skarang.. rindu kan penulisan khalis.. rerajin le update blog yea...

Bro.. aku ni silent reader blog bro yg kuat.. dl bro update smpai berpuluh2 artikel sehari.. siap pkai auto publish klau out of town.. oppss.. sorry spoiler.. time tu aku tgh study kat universiti lg.. time tu blog bro la aku slalu buka.. siap perang dgn blogger lain lg (obiwan ea nm die? Da lupe.. dr blog serious klau xsilap..) mmg syiok n terhibur la.. pastu keje n bz, tibe2 bro xaktif.. tau rmai yg kutuk psl bro copy paste dr web lain.. tp bese la.. manusia xpena puas hati.. tp tu la critikan utk bro membangun..

Aku hope bro jgn delete blog ni.. xupdate slalu xpe.. sume orunk ade komitmen msg2.. pagi2 buta mcm ni aku trgerak hati utk buka blog bro.. tgk2 ade post, tipu la klau kate xhappy.. haha.. hope bro ley maju jaya dlm dunia blog ni.. truskn usaha! Wujudkn kembali zaman kegemilang bro! :D

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...