Pages

Support Penaja

Thursday, May 2, 2013

Video sumpah laknat Saiful Bukhari : Palsu dan edit??

Posted by mykhalis On 11:59 PM 4 comments

Memula korang tengok video ni.. Ingat.. nama blog ni blogs lucu dan menarik.. for me video ini sangat lucu.. dan menarik trafik..so apa salahnya kan?

Memula, kita ambik komen dari  ustaz zamri yang biasa mgendalikan urusan haji terhadap sumpah laknat saiful


dan pendapat amatur dari Khalis.. Khalis ada wat percubaan beberapa kali untuk menangkap video sendiri yang seperti sepol buat.. gilo..mana leh.. nak berpusing sambil membaca..

mungkin ada orang percaya... mungkin..sbb kat dunia ni kita semua tak sama.. kalau tak takkan ada orang sokong BN.. ada orang sokong PAS.. tol tak?

4 comments:

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...