Pages

Support Penaja

Tuesday, January 1, 2013

Selamat Tahun Baru 2013

Posted by NzmXI On 3:37 PM 1 comments



Hai semua!!

Selamat Tahun Baru 2013 buat semua pembaca blog khalis ni...Soklan yang seringkali akan ditanya oleh semua "Apa azam korang tahun ni?" ...apa jua azam korang tahun ni, saya doakan azam itu akan dilaksanakan..dan diharap saya takkan dengar jawapan ini "Azam aku tahun ni nak tunaikan azam tahun lepas"...hehehe (jangan mare...)

Well, diharap para pembaca sumer terus menyokong blog ini walupun kami makin kurang mengisi bahan dalam blog ini..(cam pelik je ayat ni..hehehe)...Apa pun yang masih terus meng"blog walking" kt sini, terima kasih kami ucapkan...(^_^)v Sokongan anda semua amat kami hargai (terharu seh ayat ni)...

So, azam tahun ini kami akan perbaiki mutu penulisan kami dan teruskan dengan bahan2 yang menarik lagi lucu...In Sha Allah...Itu saje kot..nak merapu takde idea lak..Olrait geng, adioss!!

1 comments:

azam sy nak minum susu banyabanyak :D

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...