Pages

Support Penaja

Monday, October 22, 2012

Khalis menulis

Posted by mykhalis On 1:40 PM 24 comments

Assalamualaikum..

Bismillah..

Dah dekat 3 bulan Khalis tak bukak blog ni. Bukan apa.. tak berani nak tengok blog sendiri.. Kalau ada kesempatan nak on9pun Khalis bukak fb jerla.. itupun sebab nak tau cerita2 terbaru..

wajah tokoh negara yang sentiasa memperjuangkan yang terbaik untuk Malaysia
maklumlah.. semenjak bertukar kerja ni.. khalis memang ketinggalan betul.. kalau nak tau berita semasapun kena tunggu Buletin Utama tv3.. dan serius.. hari demi hari Khalis rasa Najib Razak adalah manusia paling suci dan mulia di Malaysia.. dan pakatan pembangkang terdiri daripada manusia2 bodoh.. bongok dan bangang.. yela..diketuai oleh manusia paling hina dan keji iaitu Anuar Al-juburi..

kelam kah kini?

Sekarang.. memang blog ini susah nak aktif macam dulu.. yerla..kalau dulu,, khalis ada cc.. mengadap internt.. sekrang? takde masa dah.. Khalis ucap terima kasih sangat pada penulis2 aktif macam a. Herole.. kalau tak.. takkanlah blog Khalis masih boleh maintain 10ribu pembaca setiap hari..

Sayu beb.. blog ni masih ada peminat yang setia.. tq tq tq tq tq..

Jadi.. itu jela Khalis boleh cakap.. tq sebab baca,,

24 comments:

anda ada 1627 follower,dimana kalau mengikut kadar pertambahan pengikut saya mungkin perlukan 10 tahun untuk mencapai angka itu.dulu saya suka blog ni,bila ada unsur2 politik saya dah tak minat nak baca.
Harap manfaatkan bakat menulis dengan penulisan ilmiah dan sesuatu yang boleh memberi inspirasi kepada anak muda bangsa melayu Islam di malaysia ni.Thanks!

RIP for this blog...bukan lagi blog yang diminati kerana telah di'mati'kan dengan entry2 yang merapu..sorry to say this..face the reality~~~

blog di sudah dipenuhi entry poltik yang berfikiran sempit, bersangka buruk dan tidak rasional dan semua ini tidak melambangkan adminnya. pemimpin PR adalah maksum tidak berdosa tidak akan buat salah.

haiii...jom join contest n lihat bpe ramai yg suka bergmbar dgn parents mereka....sayangilah ibu bapa kita & jom abadikan kenangan bersama mereka melalui hadiah menarik:)

http://syierahalf.blogspot.com/2012/11/contest-i-love-my-parent.html

haiii...jom join contest n lihat bpe ramai yg suka bergmbar dgn parents mereka....sayangilah ibu bapa kita & jom abadikan kenangan bersama mereka melalui hadiah menarik:)

http://syierahalf.blogspot.com/2012/11/contest-i-love-my-parent.html

ADMIN DH POLITIKUS..........

Nama je blogger....tak penah baca blog2 Politik......sebab banyak sangat tgk TV3 je....haaaa...kesian...

Kesian untuk awak.sebagai blogger,semua sumber maklumat kita baca/tengok.malangnya kebanyakan blog politik adalah sampah yg penuh dengan fitnah.informasi macam tu yg boleh mendidik anak2 kita?cukuplah blog politik yg ada,dalam tranungkite beratus blog cerita pasal politik.in b4,anonymous tengok tv apa ya?

lorazepam no prescription ativan side effects yahoo - ativan for anxiety

valium online valium drug withdrawal - picture of valium 5mg

ambien zolpidem cheapest ambien online - how much does generic ambien cost at walmart

xanax alprazolam how long 2mg xanax last - xanax recreational use side effects

buy diazepam diazepam 10 mg online kaufen - diazepam 10 mg tablet side effects

diazepam 10 mg diazepam 10mg buy cheap - buy diazepam 10mg usa

cheap lorazepam ativan dosage and duration - ativan overdose seizures

xanax 0.5mg cost generic xanax without insurance - what is xanax classification

buy xanax 1mg pass xanax drug screen - xanax dental work dosage question

discount ativan lorazepam 1 mg sublingual - ativan street use

buy xanax online forum order generic xanax online - xanax pills anxiety

buy cheap xanax order xanax online canada - xanax dosage .25

cheap generic ativan ativan online no prescription - can you buy ativan

buy xanax drug withdrawal from xanax - xanax 1mg pills

buy valium online diazepam valium pics - medication for valium withdrawal

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...