Pages

Support Penaja

Monday, May 7, 2012

Minggu penentuan untuk blogslucumenarik.blogspot.com

Posted by mykhalis On 5:24 PM 9 comments

Blog ini bukan blog Khalis sorang je.. ianya hak korang jugak.. jadi tak patut kalau Khalis terus mendiamkan diri dan terus hilang cam tu je

Bila Khalis buat blog ni.. Khalis dah lintas Nara.. nak lintas serius.. tapi agaknya ilmu tak cukup lagi..atleast Obe dah ada mengomen kat sini,, amenoworld pun dah ada,,

Tapi nak tutup blog ni sayang gila rasanya.. tapi itulah kenyataannya.. Khalis ada 7 hari lagi sebelum Khalis muktamadkan penutupan blog ini..

Alasannya mudah.. Khalis terpaksa tutup CC sebab ayah Khalis serahkan satu kerja pembinaan yang jauh dari Kuala Rompin.. dan projek ni mungkin mengambil masa setahun ke 3 tahun.. jadi Khalis ambil keputusan terpaksa ajak orang rumah berpindah.. di kawasan baru ni, Khalis tak tahu camne sistem kerja..Khalis tak pasti ada masa tak nak mengadap komputer..

Jadi.. tutup atau teruskan? bagila masa 7 hari Khalis tengok camne.. semuanya tidak pasti lagi...

9 comments:

hek eleh bro.. walau aku tak kenal ko, aku suka gak jenguk blog bro ari2.. kerja siang ari bro..malam kasi blog le.....

sedih la plak...
baru nk join blog ni...
semoga success slalu...
kim salm kt org umah...
huhu...

alemak...
takpelah... take your time... ada masa update... jangan la tutup terus...

LOR.... jgn la ttp.. sekali sekala update tak per kan... huhu... patut la lame tak update yerk... dpt job baru rupanya... tapi still leh berblog lagi kan :)

TAPI KENAPA... JANGAN LA MCM NIE.. SAYA ADALAH ANTARA SILENT READER BLOG NIE.. HARI2 SAYA LAWAT.. INI ADALAH BLOG WAJIB SAYA BUKA BILA MAI OFIS.. OH TIDAK.. TAPI KENAPA SAMPAI PERLU TUTUP BLOG.. TOLONG LA JANGAN BUAT MCM NIE..

dah ada yang baru, yang lama di lupakan

bro...sesia je selama ni usaha tapi abis mcm tu

catwar

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...