cehh: Guru perempuan menerima cabaran anak murid untuk strip dance


Beliau adalah seorang guru Bahasa German di Hungary. Pada waktu kejadian ini, beliau sepatutnya diberi tanggunjawab untuk mengawal perjalanan sebuah parti pertengahan tahun di sekolahnya.

Pada waktu itu juga, sekumpulan pelajarnya sedang bermain 'truth or dare'.Apabila salah seorang dari pelajarnya yang sedang bermain permainan tersebut 'dared' beliau untuk menari tarian bogel, beliau tiba-tiba ke hadapan mereka dan terus menarikan tarian tersebut.

Dengan gaya lenggok seorang penari bogel profesional, beliau mula membuka bajunya sehelai demi sehelai hingga tinggal bra dan mengacah-acah untuk terus berbogel. Seketika kemudian, muncul salah seorang guru memabawa jacket lantas membaluti tubuh guru yang berani itu.

Ibu bapa kepada pelajar-pelajar yang berusia 15 tahun yang dihidangkan dengan tarian tersebut mahu guru tersebut dipecat dengan serta merta. Walaubagaimanapun, pengetua sekolah tersebut tidak mengambil tindakan tersebut, kerana mengikutnya, guru tersebut merepukan aset sekolah yang bernilai. Beliau hanya dikenakan tindakan disiplin ringan sahaja.

 komited sungguh guru ni kan rakan-rakan?

Comments

Popular Posts