RM18,000 Untuk Bersama Ustaz Azhar Idrus


Sekali lagi kami bawakan kepada anda kisah slowpoke yang ramai sudah pun tahu. Ini kisah baik yang harus di’kongsi bersama.


Al-kisahnya, penampilan Zizan Raja Lawak dalam majlis agama bersama Ustaz Azhar Idrus pada malam ambang tahun baru 2012 lalu masih menjadi perbualan dan ada kisah menarik di’sebaliknya.

Menurut laporan beberapa blog politik tempatan, Zizan Raja Lawak telah menolak tawaran menjadi juruacara sebuah majlis sambutan tahun baru 2012 pada malam yang sama dengan program bersama Ustaz Azhar Idrus. 
Khabar’nya pihak penganjur malam sambutan tahun baru 2012 menawarkan RM18,000 untuk Zizan Raja Lawak tetapi menolak tawaran tersebut untuk bersama Ustaz Azhar Idrus — dan tidak mengharapkan bayaran.

Penganjur Program Soal Jawab UAI di Dataran Kemerdekaan Shah Alam tetap menawarkan Zizan Raja Lawak RM1,000 dek kerana majlis malam itu berjaya menarik lebih 80,000 hadirin dan mahu atau tidak, Zizan Raja Lawak tetap menerima bayaran tersebut.

Sumber

Comments

Ms Lava said…
bagusla zizan. im proud of u...hahahahah
Farashina said…
Alhamdullillah. Semoga UAI menjadi inspirasi pada org2 lain juga..
Anonymous said…
ko tau kenapa zizan tolak mamat ni, banyak ceritanya zizan tak bodoh bro 18 ribu ko gile ke tok rasuah ni, kalau nak sebar islam pun gune
cara halal ni main duit pastu main celebrity taktik kotor nak paksa orang sebab tu lah zizan tolak, brother wa respek sama lu.

jangan dengar tok janggut ni keras gigi nak nipu je keje.

Popular Posts