Cara mudah dan murah buat spek mata Cyclops

Jangan kata korang tak kenal hero hensem ni. Dalam citer xmen last man standing diala mati paling awal sekali..eheh

Coolkan ada spek mata yang hebat macam Cyclops nie. Dah la hensem, ada lazer..warna merah lagik.. Kalau tunjuk kat awek mesti kagum gile.,

Kalau tak kenal sape dia Cyclops inilah rupenye


dan kalau nak tau cara dapatkan spek mata sehebat ini, Khalis rasa kosnya tak sampai 30 ringgit..

tadaaaa
tadaaaa..dah jadi..jom lazer orang di tengah bandar..mesti ramai orang jeles..yeyyy
( sumpah ini bukan Khalis.)

Comments

qasehraihan said…
kahkahkah..
kreatif gila..haha
Anonymous said…
Huiyooo.. Tapi cyclops tu kalau ikut lagenda bermaksud gergasi bermata 1. Errr, adakah dajjal? Siapa tahukan.
ApiH said…
hahahaaaa.... camni pun boleh la...


Khasiat Budu
Unknown said…
ape jadah ni weh?? haha
Miss Shikio said…
ahaa... apa nak jadi daaa..

cam tu pon ada ka? hahaha
Wanie Affandi said…
boleh bawa x mase lawan bola...heheh
syazatajola said…
haha . lawak kot . neway mmg dy kreatif . hahahaha
chentaNUYU said…
khalis tlg buat kan untuk Nuyu satu blh?hehe
Ms.ze said…
haha..
adoiii..
.. said…
jom pakai g tengok bola..kahkah
Amalina said…
cane nak bagi laser tu on serentak sume? kalau letak selotep kat punat die mesti die sentiase on je kn..
mykhalis said…
@qasehraihan hehe..taknak buat ke?
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~ blh ajar anak murid nie
mykhalis said…
@Miss Tira lebih kurang..kalau taip cyclops pun keluar monster mata satu
mykhalis said…
@ApiH
murahd dan mudah
mykhalis said…
@Azroy Bin Kassim blh pakai masa main hokey..hehe
mykhalis said…
@Miss Shikio ternyata ia wujud..heh
mykhalis said…
@Wanie Affandi haha..kreatip2..buleh2
mykhalis said…
@chentaNUYU alaaaa.suma nak suh kite..hhe
mykhalis said…
@Amalina dan Benda Kecil letakkan punat di bahagian atas..
najwa's said…
hahaha lawak. :p
Nurul Shaheedah said…
hahahahahha. cool woohh. nak try kat uum ni lah. untung2 boleh fire lecturer. hahahaha

Popular Posts