Blond or Brunette

Hahaha..walaupun ini malam Jumaat,Khalis sebagai suami yang berpantang nyampah nak cerita pasal cerita malam jumaat. Rasa nak gigit je mak Sayf.. Hahha..

Tapi bila ada tajuk kat atas nie jangan ingat Khalis nak bagi keyword benda tak senonoh pulak. Mana ada, blog Khalis ni suci dari noda tau.. hehe.. Kalau tak suci takkan korang masih setia ngan blog Khalis.. korang suci kan? suci kan?

Blond adalah gelaran untuk perempuan berambut perang yang terkenal dengan kebodohan mereka. Bukan Khalis cakap, mat salleh sendiri cakap. Sebab tue Penny ( Big Bang Theory) rambutnya blonde,, hehe..tak tengok!!!! korang tak pernah tengok The Big Bang Theory??? same arrr( hehe..minat la sikit2..) tapi tak suka ada unsur athies dalam series nie. Tapi kenapa perempuan kat Malaysia berlumba-lumba nak perangkan rambut? Sebab nak mengaku " saya adalah stupid blonde" ke?jangan marah arrrr..

Brunette pulak rambut hitam. tak caya gi google.co.uk// jangan google.com.my..hehe.. nanti korang nampak rambut hitam.. banyaaaakkkkkk sangat..

ok.. panjang bebel..apa kata intai.. mana pilihan? brunete or blonde








so? ramai lagi.. tapi malas arr nak taruk.. nnt ramai tido awal sebab penat malam nie..

Comments

Koding said…
Yang asli tak kira hitam atau coklat memang cantik... semua ciptaan Allah adalah cantik... Bersyukurlah...
puteri ain said…
apa yang ada itu yang cantik..semulajadi dr Nya...
::Budak Degil:: said…
ohh..katy perry rambot itam lagi cantik!
Diyanieee said…
yang cantik adalah rambur saya sndiri.. heheh..
semuanya cantik saja.. dan cantik itu datangnya daripada Dia ..
Lea Isnawi said…
sy pilih rambut saya! asli~
Akunyer said…
bersyukur apa adanya
Anonymous said…
Tak boleh blah sungguh statement "Saya adalah stupid blonde". Lepas ni siapa yang suka perangkan rambut mesti butthurt dengan statement Cik Khalis. Hahaha.
Anonymous said…
[-] gambar isteri bogel seksi
[-] Siswi Bertudung Labuh Miliki Twitter Penuh Gambar Lucah
[-] Cerita dewasa cerita lucah
[-] awek 18 tahun, gadis melayu lucah bogel tetek seksi tudung


[-] (Panas) Gambar separa lucah Nadia, Gadis Melayu 2
[-] model lucah melayu diusir, blogger seks anak cina lepas
[-] Cerita lucah bogel


[-] Sex, lucah. gambar bogel, video lucah, artis bogel
[-] Lucah Melayu Raya: Kakak Angkatku Liana
[-] Lagi Koleksi Gambar Lucah Budak Melayu
[-] Budak Sri Kinta: GAMBAR2 LUCAH PANAS ARTI


[-] Gambar Lucah Lelaki Dan Konek Melayu Ajilbab Portal Zakar
[-] PANASS!! Facebook Lucah Perguna Gambar Gadis Melayu
[-] MODEL LUCAH MELAYU DIUSIR
[-] KESESAKAN TERUK LAMBANG KEMEWAHAN MALAYSIA


[-] Faridah Gadis Melayu Terlampau 3gp
[-] Ustazah Manis tapi Nude
[-] Ekperisi Memek Melayu


[-] Kakak Angkatku Liana
[-] Pekerja Melayu Bertudung Tunjuk Aksi Lucah
[-] gambar lucah melayu Archives
[-] Gambar : Awek-awek melayu yang sedap


[-] Lucah Melayu. Video Aksi Lucah Melayu From Akulah
[-] Cerita Lucah Gambar Seks Melayu Bogel
[-] Skandal Melayu Blogspot Search Label 3gp


[-] Laman FB lucah perguna foto gadis Melayu
[-] Gadis Melayu Uitm Gambar Lucah Pictures
[-] lucah awek bertudung


[-] Image Search Gambar Gadis Melayu Lucah Nude and Porn
[-] Kepastian! Lucah! Laman lucah
[-] Mavisrubina Gambar Cerita Lucah Awek Malaysia Bogel































































































































































































































































[-] gambar isteri bogel seksi
[-] Gadis-Gadis Melayu Beraksi Lucah Mencuci Motosikal
[-] AWEK MELAYU UITM BERAKSI BOGEL DAN LUCAH Part 3
[-] Isu komunis, edar gambar lucah di kawasan Melayu

Popular Posts