Rekaan katil yang menarik

Dah lama sangat tak kongsi peralatan-peralatan yang menarik lagi cool kat blog nie. Hehhee.. Maklumlah, blog carca marba ni bukan ada tema khas pun..semua leh kasi taruk.Asalkan anda seronok membacanya udah le..

Khalis ada tengok banyak jugak design katil. Even masa nak kahwin dulu, kerana terlalu kedekut nak beli set katil berharga rm1500.00,Khalis mencadangkan pada mak dan abah agar gunakan batu bata sebagai katil dan ditengah2 isi je surat khabar banyak2..rasanya kos tak sampai rm250. Terus kena terajang ngan mak sebab katil pun kedekut nak beli..

Itu kisah nak kahwin la.. So,korang rancangla perbelanjaan berhemah jugak k?Duit zaman sekarang nilainya murah,, nak dapat payah. Tak percaya..pergi ke pasar bawak rm50.00. Tengok apa barang dapat.. maybe ayam sekor dan milo 2kg setin..

Facebook ada, playbook ada.. ini dah ada bedbook.. cool beb

Khalis tak tau star craft or star wars yang akan minat katil nie.. so nerd

tak taula kenapa..terpikat btul ngan katil sandwich nie,..sebelum ni Khalis ada bagi tunjuk katil burger kan?

Maybe inilah sebenarnya yang Khalis mahukan.. So cute n adorable.. katil berbentik sarang

Tak taula nak kategorikan ini jenis ape, kalau boleh slide takper la jugak.. tapi budak2 mesti suka nie
So? camne?? sudah ada pilihan masing??? Duit cukup? Courth Mammorth ( kot maut ) memang takde jual katil2 nie kot.. Ikeapun takde..

Comments

Fyqa said…
haha amazing abes.
yg sangkar tu best
mun said…
alahaiii.. berkenan plak cikmoon kat katil sarang burung tu..hehe
hahaha mmg unik .. ;)
. said…
cantik yang sarang burung tu. cool giler.
mumui said…
yg bedbook tu xyah beli selimut da..
Unknown said…
Yana nak dalam sangkar punya.. best2.. haha..
Cik Bambam said…
yg sandwich tuh buat CB nitemare jek!hahahah.. :D
Cik TeN10 said…
yg buku tu unik and menarik !!

yg sandwich tu sesuai utk org yg kuat makan .. hihi =.=

yg bird nest tu pn comel !!

tp yg design mcm roler coaster tu tak bpe sesuai.. cne la nk tdo tuh.. kl jatuh silap2 patah pinggang.. huhu
Akunyer said…
bst2 nak semuaaa
Anonymous said…
tengok je gambar katil terus je rasa nak tidur.. hihihi
mykhalis said…
@Fyqa
khalispun minat gila baban ngn bentuk sangkar..
mykhalis said…
@CahayaCintaIlahi lain dari yang lain kan?
mykhalis said…
@KHRLHSYM huiihhh..ramai minat yang sangkar rupanya
mykhalis said…
@GeminiGurlz tau takpe.. dah sedia ada dah
mykhalis said…
@b a m b a m ' s jgn kata nak makan katil udahla
mykhalis said…
@Cik TeN10 yang roller coaster paling susah orang nak beli rasanya..yerla.. tinggi tue
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~amboi..takkan tak cukup 1 katil je?
~nsar~ said…
sarang burung tu gila comey... haha
= d = said…
suke ar bedbook..
kat mane nak bli ea??
hahah
safurara said…
bro.bro suke bg piccy yg saye rasa geram.nk jugak katil buku tu.
Ms.ze said…
entah lena ke x tido nanti.
Miss Shikio said…
nak katil yang macam sarang burung tu

hahahah~

kang tetiba burung helang datang singgah hahahha~
suke ngan katil roller coaster tu... luas siket nak tido... hahaha
Pdud said…
sebelum tidur main roller coaster dlu
yuyu jannah said…
yuyu cuma katil bedbook dgn katil yang mcm burger ke apa tu?selesa sungguh..jap la, nak berangan
Sweetie Pie said…
nk lending kt katil ala2 sarang burung tu..uwaaaaaaaa
mykhalis said…
@~nsar~ haha..kalaula ada baju burung kan?
mykhalis said…
@= d = hehe..tak tau..kena buat sendiri kot
mykhalis said…
@rara pinkmafia itu belum saya taruk gambar saya tue..lagi geram..hehe
mykhalis said…
@kucarkacirtak taula kalau tak lena..khalis dah lena bebeno dah
mykhalis said…
@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berguling2 la ko atas tue top..hehe
mykhalis said…
@Pendekar Laut yke?kalau boleh meluncur bestla jugak
mykhalis said…
@mommie yuyusandwich la..hhe.. mesti tido rasa kenyang jhe
mykhalis said…
@queen aida hahaha.. boleh2..memang selesa tue
chentaNUYU said…
kalau Nuyu neh mesti tido lama2 neh haha
aiyo..sangat kreatif!
Koding said…
Pernah dengar tak...
Michael Jackson ada katil btk keranda..
Ibnushukran said…
y macam sarang burung 2 best gler... wahh.. nak beli macam 2 r.. penat2 landing j dalam 2.. p klu stiap hari dlm 2 tak sakit tngkuk ke en khalis.. hahaha
mykhalis said…
@chentaNUYU nuyu memang kuat tido
mykhalis said…
@dayang kire terus terpikat arr nie
mykhalis said…
@Kodingha4..1st time dengar ni
mykhalis said…
@Ibnushukran jagn di tanya..khalisoun tak try lagik nie..
Anonymous said…
Geramnya dengan katil sarang burung tu. ^^
Puan Kutu said…
katil sandwich tu cool,katilsarang burungcomel,katil yg last tu nk tido ker nak main gelungsur???
Unknown said…
nak katil yg mcm sarang burung tu ..kt ne ek nk bli?..hehe
:: cikNuurul :: said…
nest bed tu siyes cool,..nmpk sgt empok,dn selese ye bile tido,.dh xreti2 nk bgn dh,.hahahah,.best2,..khalis,tolong la hdiahkn,ni asik tnjuk je,..keh3,..
mykhalis said…
@Miss Tira tau takpe..rasa romantik je
mykhalis said…
@Puan Kutu wahahha..kalaula boleh gelungsur..
mykhalis said…
@Reena
blh wat tempahan khas ngan khalis
mykhalis said…
@**::CIKNUURUL::** haha..khalispunkedekut gile
amny said…
perrrhh..cantikk rr!!
Akunyer said…
@mykhalis tak cukup la.. hoho... dah bekenan kesemuanya apa leh buat
Unknown said…
yg last n 2nd last x best..x dpt nk guling2..pagi2 bgn msti da kt bwh..hehe :))

Popular Posts